Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hakkari il Başkanı Fatih Özbek, 15 Temmuz'da havale geçiren komşusunu hastaneye götürdü. 

Duvar’ın haberine göre, burada komşunun yakınları ile sağlık çalışanlarına saldıran Özbek, il başkanlığı görevinden alındı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SALDIRDI

Epilepsi hastası olan T.Ş.'nin havale geçirmesi üzerine MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek ve T.Ş.'nin yakınları, devlet hastanesine geldi. Özbek ve hasta yakınları, 'yeterli müdahalede' bulunulmadığı gerekçesiyle sağlık çalışanları ve güvenlik görevlilerine saldırdı. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Güvenlik kamera kayıtlarına da yansıyan görüntüler üzerine başhekim, nöbetçi doktor ve 5 hastane personeli, olayın ertesi günü konuya ilişkin Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Yaşanan olaya ilişkin Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. 

Otomotiv sektörü tehlikeli viraja girdi! Otomotiv sektörü tehlikeli viraja girdi!

Öte yandan havale geçiren kadının olaydan hemen sonra Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

“TEŞKİLAT BAŞKANIMA HİZMETKARIM”

Olayın ardından Özbek, MHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı. Özbek, sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

“Değerli büyüğüm kıymetli başkanım Teşkilatlardan Sorumlu E.Semih Yalçın Başkanımızın  emirleriyle Hakkari il başkanlığı görevime son verilmiştir Benim büyüğüm emir vermiş Başımla Beraber Ben o kapıda her daim liderime. Teşkilat Başkanıma. Hizmetkârım .”

Değerli büyüğüm kıymetli başkanım Teşkilatlardan Sorumlu E.Semih Yalçın Başkanımızın emirleriyle Hakkari il başkanlığı görevime son verilmiştir Benim büyüğüm emir vermiş Başımla Beraber Ben o kapıda her daim liderime. Teşkilat Başkanıma. Hizmetkârım . ???????? pic.twitter.com/hgD9gTsz1H

— MHP HAKKARİ İL BAŞKANLIĞI (@Mhphakkarii) July 23, 2023

Editör: TE Bilisim