Antalya saç ekimi yani hair transplant Antalya hizmetlerinden 2023 yılında da hairtransplantantalya.net aracılığıyla yararlanmanız mümkün. Ekonomik olarak cebinizi düşünebilirsiniz fakat ucuzluk asla kriteriniz olmamalıdır. Bu size kötü ve geri dönülemez sonuçlar doğurabilir. Saç ekimi pahalı bir işlemdir ve en iyi yerde yaptırmanız gereklidir.

Antalya Saç Ekimi (Hair Transplant Antalya) 2023

Saç ekimi öncesi bazı kriterlere dikkat etmek gerekir. Antalya saç ekimi hair transplant Antalya kuruluşu olan hairtransplantantalya.net sizlere gerekli kriterleri iletecektir. Tüm aşamaları tamamladığınız takdirde mental olarak kendinizi operasyona hazırlamanız gereklidir. İçinizdeki şüpheleri kovmalı ve ‘keşkeleri’ kafanızdan atmalısınız. Gerginliğinizden arınmanız operasyon öncesinde çok önemlidir.

Saç ekimi sonrasında kafanızda doğal bir görüntü olmalıdır. Bu nedenle saç ekim uzmanını önceden iyi seçmelisiniz.

Saç ekimi uzmanının önerilerine bir bir uymalı ve işleme hazırlanmalısınız.

Zararlı alışkanlıklara sahipseniz (sigara, alkol vb.) işlemden bir hafta önce bunları azaltmalı veya tamamen bırakmalısınız. Kahve ya da çay tüketimini ise minimuma indirmelisiniz. Sadece saç ekim operasyonu için değil tüm operasyonlarda bu şartları sağlamanız önemlidir. Şartları sağlamadığınız takdirde iyileşme süreciniz yavaşlayabilir.

Kullandığınız herhangi bir ilaç varsa doktorunuza danışmalı ve sormalısınız. Alerjiniz varsa durumu doktora belirtmelisiniz. Bu ilaçlar kan pıhtılaşmanızı yavaşlatabilir. Bu yüzden bu konuya önem vermelisiniz.

Saçlarınız için herhangi bir krem, losyon veya ilaç kullanıyorsanız zararlı alışkanlıklarınız gibi en az bir hafta öncesinden kullanmayı bırakmış olmanız gereklidir.

Saç Ekim İşlemi Sonrasında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Yeni ekilen saçların yerlerine sağlıklı bir şekilde tutunması son derece önemlidir. İşlemden sonra ağıyla birlikte alın bölgesinde şişlikler meydana gelebilir. Bu durum olağandır, panik yapmanıza gerek olmadığını bilmelisiniz. Doktorunuzun verdiği tavsiyelerle birlikte bu durumu aşabilirsiniz.

Saç ekimi sonrasında saçlarınızda şok dökülmeler yaşayacaksınız. Bu da olağan ve panik yapmamanız gereken bir durumdur. Üç ay ya da üstü bir süre saçlarınız dökülebilir. Vücudun doğal bir tepkisidir. Yeni ekilen saçlarınız uyum sürecine bu şekilde adapte olacaktır. Hekiminizle iletişimde kalmanız bu noktada önemlidir.

Aralarında doktorlar da var: Yeni doğan bebekleri satmışlar Aralarında doktorlar da var: Yeni doğan bebekleri satmışlar

Operasyon öncesi ile operasyon sonrası arasındaki farkı net bir şekilde görebilmek için 12 ay kadar bir süreye ihtiyacınız vardır. Saçlarınıza doktorunuzun önerdiği şampuanları kullanmalısınız. Saçınızı yıkarken sert davranmayın, nazik olun. Saçınıza ısı veren zararlı aletlerden uzak durmanız gerektiğini unutmayın. Saç şekillendiricileri bir süre hayatınızdan uzak tutun. Altı ay gibi sürede saçlarınız uzayacak ve sağlıklı görünüme kavuşacaktır.

https://www.hairtransplantantalya.net/

Editör: TE Bilisim