Konya’da sokaktan caddeye kontrolsüz çıkan hafif ticari araç ile cadde üzerinde seyir halinde olan kamyonetin çarpışması sonucu Suat KAÇAN hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayaslı Sokak üzerinden Saraçoğlu Caddesine kontrolsüz çıkan Suat Kaçan idaresindeki 20 AAU 85 plakalı hafif ticari araç ile cadde üzerinde seyir halinde olan M.Ş. idaresindeki 42 VS 136 plakalı kamyonet çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde hafif ticari araç sürücüsü Suat Kaçan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan hafif ticari araçta bulunan E.K., U.G. ve kamyonet sürücüsü M.Ş., ambulanslarla şehir merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından kazaya karışan araçlar olay yerinden kaldırıldı.

Canan Karatay'ın ekmek yerine önerdiği besin Canan Karatay'ın ekmek yerine önerdiği besin

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya il Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet KOÇ yaptığı açıklamada “Karatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Protez Teknisyeni olarak görev yapmakta olan, mesai arkadaşımız Suat KAÇAN’ın vefat etmiş olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevdiklerine başsağlığı dilerim” ifadelerine yer verdi. Cenazesi bugün ( 05-08-2023) öğlen namazına müteakip Saraçoğlu mezarlığına defnedilecektir.

 

 

 

Editör: TE Bilisim