Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden uzmanlığını alan ve bugüne kadar Salihli’de birçok kurumda görev yapan Göz Doktoru Mehmet Memiş, Salihli Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.

Memiş, 2006 yılında SSK, 2007 yılında Salihli Devlet Hastanesi, 2007-2012 yılları arasında Özel Salihli Hastanesi, 2012-2022 yılları arasında Salihli Özel Beta Göz ile 2022-2024 Özel Göz Kliniğinde görev yapmıştı.

Salihli Devlet Hastanesi’ne Başhekim Yardımcısı olarak atanan Memiş “Salihli Devlet Hastanesi’nde yeni yönetimin bir parçası ve neferi olarak yeni yönetim ekibi olarak birlikte hizmet verecek olmaktan gururluyum. Hedefimiz elimizden geldiğince kalitemizi en üst düzeyde tutmak için gerekeni yapacağımız dan kimsesin kuşkusu olmasın" dedi.

Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Gürkan Dericioğlu ise “Yeni ekibimiz tamamlandı. Dr. Mehmet Memiş ile güçlendik. İyi bir ekip olarak Salihli Devlet Hastanesini tercih eden hastalarımıza layık oldukları hizmeti layıkıyla vereceğiz" dedi

 Yılın hekimi  Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi				Yılın hekimi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi

Kaynak: rss