Kulis bilgisi, bürokraside kilit noktalarda değişim hazırlığı gündemde Kulis bilgisi, bürokraside kilit noktalarda değişim hazırlığı gündemde

Ağustos 2018 yılında hizmete açılan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, bir milyon beşyüz binin üzerinde vatandaşa hizmet veriyor. Bir ilçe nüfusu kadar çalışanı olan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde 4500 civarında idari, sağlık ve firma çalışanı bulunuyor.

Elazığ’da önemli yatırımlardan biri olan Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne, başhekim Prof.Dr. Erol Keleş’in AK Parti’den milletvekili aday adayı olmasıyla boşalan başhekimlik görevine altı aydır atama yapılamadı.

En son 2 Haziran 2023 tarihinde başhekimliğe Prof. Dr  Siyami Aydın’ın atandığı duyurulmuştu. İddiaya göre Başhekimle birlikte çalışacak idari kadronun belirlenmesinde milletvekilleri arasında çıkan anlaşmazlık sonrası Prof. Dr. Siyami Aydın’ın görevi kabul etmediği kamuoyunda dillendirilmişti. İlerleyen süreçte hastane başhekimliği için ismi gündeme gelen Doç. Dr. Kadir Yıldırım’ın da atamasının hala yapılmadığı öğrenildi.

Prof. Dr. Erol Keleş’in aday adaylığı için istifasıyla boşalan başhekimliği görevine yapılacak atama 6 ay geçmesine rağmen yapılmazken, atama belirsizliğinin devam edeceği dile getiriliyor


Kaynak: Kanal23

Editör: TE Bilisim