Dudak dolgusu ve mezoterapi sağladığı faydalar nedeniyle popülerliğini hiç kaybetmeyen medikal estetik prosedürler arasında yer alır. Uzman Dr. Şafak Göktaş alanının önde gelen isimlerinden biri olarak dudak dolgusu, mezoterapi ve diğer medikal estetik prosedürler konusunda son derece başarılı çalışmalarıyla öne çıkar. Kişi özelinde planladığı uygulamalar sayesinde estetik açıdan tatmin edici ve doğal sonuçlar alınmasını sağlayan Uzman Dr. Şafak Göktaş ile iletişime geçerek siz de randevunuzu alabilirsiniz.

Sayfa: https://safakgoktas.com/dudak-dolgusu/

Sağladığı faydalarla dikkat çeken mezoterapi uygulanması sıklıkla tercih edilen bir medikal estetik prosedürdür. Mezoterapi prosedürünün en önemli özelliklerinden biri hasta özelinde planlama yapmaya uygun olmasıdır. Kişinin yaşı, tedavi edilmek istenen bölgenin özellikleri, cilt yapısı ve benzer etkenlere göre mezoterapi tedavisinin kaç seans uygulanacağı belirlenir. Mezoterapi prosedürü kapsamında enjeksiyonu yapılacak olan kokteyl, hastanın ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde farklı vitamin, mineral, amino asit ve enzimlerle hazırlanır. Kişi özelinde hazırlanan karışım daha sonra bölgeye mikro enjektörlerle enjekte edilir.

Mezoterapi hem kadınlara hem erkekler uygulanabilir. Mezoterapi tedavisi sayesinde zamanın cilt üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak, yaş almaya bağlı olarak azalan kolajen üretimini tetiklemek ve cilt yenilenmesini desteklemek mümkündür. Mezoterapi prosedürünün vücudun çeşitli bölgelerine, yüze ve saça uygulanması söz konusu olabilir.

Tedavi kapsamında kişinin cilt sağlığını iyileştirme özelliği taşıyan enzimler, amino asitler, mineraller ve vitaminler tek başlarına ya da karışım şeklinde kullanılabilir. Hazırlanan karışım mikroenjeksiyon yoluyla cildin dermis tabakasına verilir. Mezoterapi son derece etkili bir medikal estetik prosedür olmasının yanı sıra invasive olmadığı için konforlu bir yöntem olma özelliğine sahiptir.

Cilt yenileme ve sıkılaştırmanın yanı sıra zaman zaman cilt altındaki fazla yağı azaltma amacıyla mezoterapi tedavisi gündeme gelebilir. Mezoterapi ameliyatsız bir estetik yöntemi olarak çeşitli bölgelere uygulanabilir.

Sayfa: https://safakgoktas.com/ignesiz-mezoterapi/

Sık sık rapor alma, iş akışını bozması halinde geçerli fesih nedenidir Sık sık rapor alma, iş akışını bozması halinde geçerli fesih nedenidir

Mezoterapi Nasıl Yapılır?

Mezoterapi tedavisi uygulanacak olan kişinin tedaviden optimum fayda sağlayabilmesi için en önemli adım, ciltteki sorunların ve ihtiyaçların analiz edilmesidir. Hastanın cilt yapısı değerlendirilip ihtiyaçlarının belirlenmesinin ardından çeşitli mineral, vitamin, amino asit ve enzimler ya da bunların karışımından elde edilen bir kokteyl cildin orta tabakasına enjekte edilir. Mezoterapi prosedürü sırasında tek kullanımlık enjektörlerden faydalanılır. Bu sayede uygulamanın hijyeni sağlanır. Mezoterapi tedavisiİ saç mezoterapisi, yüz mezoterapisi ve vücut mezoterapisi olarak uygulanabilir.

İnsan vücudunda yaşlanma belirtilerinin ilk ortaya çıktığı yer, yüz bölgesidir. Buna bağlı olarak yaş almayla birlikte pek çok kişinin yüzünde cansız ve bitkin bir görünüm ortaya çıkabilir, sonuç olarak estetik kaygılar meydana gelebilir. Yaşam tarzı alışkanlıkları, stres, yaş alma, yanlış beslenme, hava kirliliği ve genetik faktörler gibi etkenler nedeniyle ciltte kırışıklıklar belirdiği gibi kolajen üretiminin azalması söz konusu olur.

Sonuç olarak ciltte cansız ve hacimsiz bir görünüm ortaya çıkar. Ciltte meydana gelen ince kırışıklıkları gidermek, cilde canlı ve parlak bir görünüm kazandırmak, cildi sıkılaştırmak, ciltteki lekeleri giderip cildi nemlendirmek için cilt mezoterapisinden faydalanılabilir. Yüz mezoterapisi prosedürü kapsamında cilde mineral, vitamin, amino asit ve enzimlerin yanı sıra cilt yenilenmesini destekleyen hyaluronik asit ile serbest radikallerle savaşan anti oksidanlar enjekte edilebilir. Yüz mezoterapisi tedavisinde seanslar genellikle 1 ila 2 haftalık aralıkla ve 3 ila 4 seans şeklinde uygulanır.

Mezoterapi tedavisinden önce yüz bölgesine lokal anestezi etkili krem sürülerek hastanın uygulama sırasındaki konforu artırılır. Ortalama 30 dakika içinde tamamlanan yüz mezoterapisi seanslarının ardından hastaların günlük yaşantısına kesintisiz bir şekilde devam etmesini engelleyen bir durum oluşmaz.

Pek çok faydasıyla öne çıkan mezoterapi tedavisi sadece çeşitli nedenlere bağlı olarak yüz bölgesinde meydana gelen kırışıklıkları giderip cildi canlandırmak için uygulanmaz. Diğer bir deyişle mezoterapinin yalnızca cilt kusurlarını iyileştirmek ve yaşlanma karşıtı etki sağlamak için değil aynı zamanda saç dökülmesini önleyip saç kusurlarını gidermek amacıyla uygulanması da mümkündür.

Saç mezoterapisi tedavisinde vitaminler, doğal bitki özleri ve saç dökülmesini önleme amacıyla formüle edilen ilaçlardan oluşan kokteyllerin saçlı deriye enjekte edilmesi söz konusudur. Böylece saçlı derideki enfeksiyonu azaltmak, saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırmak, saç foliküllerini beslemek, saç köklerini güçlendirmek ve saçların çok daha sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlamak mümkün olabilir.

Mezoterapi aynı zamanda vücudun ihtiyaç duyulan farklı bölgelerine uygulanabilen güvenilir bir tedavi olma özelliğine sahiptir. Vücuttaki çatlakları ve bölgesel yağlanmayı belirsiz bir hale getirmek, selülitleri gidermek ve cildi sıkılaştırmak için vücut mezoterapisinden faydalanılabilir.

Mezoterapi tedavisinin sonuçlarının ne zaman görünürlük kazanacağı her hasta özelinde farklılık gösterebilir. Hastanın yaşı, tedavi edilmek istenen cilt kusurları, cilt yapısı ve kaç seans uygulama yapıldığı gibi çeşitli etkenlere bağlı olarak bu süre değişebilir. Aynı zamanda mezoterapi tedavisinin etkilerinin ne kadar sürede ortaya çıkacağı uygulama yapılan bölgeye ve uygulamanın amacına göre farklılık göstermesi mümkündür. Bir genelleme yapılacak olursa mezoterapi tedavisi sonuçlarının 2 ila 3 seans sonra ortaya çıktığı söylenebilir.

Websitesi: https://safakgoktas.com/

Editör: TE Bilisim