Mutfakta yangın var! Mutfakta yangın var!

Türk Sağlık-Sen Amasya Şube Başkanı Şemsettin Dümen hastanede gerçekleşen intihar girişimi üzerine açıklamada bulundu.

Dümen açıklamasında Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan intihar girişiminin  idareciler tarafından uygulanan baskıların neden olduğunu belirtti.

Dümen açıklamasının devamında, “Bugün kendini bilmez oturdukları koltukları babasının veya oraya oturmak için kırk takla attıkları siyasiler ile sendikacıların lütfu zanneden bazı idareciler yüzünden çalışanlara  sendika ve diğer nedenlerden dolayı baskı yapan, çalışma barışını bozan bir kaç kendini bilmez yüzünden bugün çatıya çıkarak intihar etmeye çalışan arkadaşımızın vebalini nasıl ödeyeceksiniz.

Sizi kaç defa uyardım, yine uyarıyorum.  Sabuncuoğlu Eğitim Araştırma ve Merzifon Devlet Hastanesindeki  bazı idareci bozuntuları; böyle giderseniz  müdürlüğünüz fazla sürmez devlet gereğini yapar.  Bu olayla ilgili idari ve yargı soruşturması  umut ederiz ki yapılır üzeri kapatılma yoluna gidilmez. Bu iki hastanemizde huzur yok, çalışma barışı yok. Sağlık İl Müdürümüzü ve Başhekimleri  kaç defa bilgilendirdik. Sağlık kurumlarını kimler yönetiyor, yeter artık bu anlayışla bu kurumlar yönetilemez” şeklinde konuştu.

Kaynak: