All On Four Tekniği İmplant Tedavisi Nedir? Nasıl Uygulanır? All On Four Tekniği İmplant Tedavisi Nedir? Nasıl Uygulanır?

Şehir Gazetesi Haber servisini arayan çok sayıda sağlık çalışanı artık bu tür manzaraları görmekten bıktıklarını belirtirken, pek çok çalışanın da yemeklerin hijyen ve sanitasyon kurallarından uzak olması sebebiyle üniversitede yemek yemediklerini belirttiler. 

Birkaç ay önce sosyal medyada paylaşılan ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olduğu iddia edilen görüntülerde sulu bir yemeğin içinde kurt olduğu görülmüş ve çok sayıda kişiye servis edilen yemekte çıkan kurt bir personel tarafından fotoğraflanıp görüntüler bir kullanıcı tarafından sosyal medyada paylaşılmıştı. Bu kez de sağlık personeline servis edilen köfteden plastik eldiven çıktığı iddia edildi. 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 21 Aralık 2023 tarihi için belirlenen listede kadınbudu köfte yer alıyordu. Sağlık personeline dağıtılan köfteyi kesen bir personel, gördüğü karşısında şaşkınlık geçirdi. Köftesini ikiye bölen personel köftenin içinden çıkan eldiven parçasını görünce şok geçirdiğini ifade ederek “Bu kaçıncı yemek skandalı. Bizler sadece hijyenik yemek istiyoruz. Belirlenen yemek listelerinin sağlıklı olup olmamasına bakmıyoruz artık. Sadece içinden farklı cisimler çıkmasın yeter. Burası bir hastane ve çok sayıda personel buradan bir öğün yemek yeme hakkımız var. Sadece bu hakkımızı istiyoruz” diye tepkilerini dile getirdiler.

Kaynak: