'Allaha şükür her seçimde sandıktan zaferle çıkmayı başardık. Peki bu seçimi diğerlerinden farklı kılan ne? 2007 seçimlerine vesayetin akıl dışı oyunlarıyla uğraşarak girmiştik. 2018 seçimlerine yeni yönetim sisteminin beraberinde getirdiği zorlukları göğüsleyerek girmiştik.

2023 seçimlerine bir yandan son dönemde dünyada yaşanan krizlerin ülkemize etkileriyle mücadele ederek girdik. Diğer yandan karşımızda oluşturulan ucube ittifakın hezeyanlarıyla uğraşarak bir yandan milletimize verdiğimiz sözleri yetiştirebilmenin tatlı telaşı yaşayarak; hepsinin ötesinde 20 yılda kurduğumuz demokrasi ve kalkınma altyapısının üzerinde Türkiye Yüzyılı vizyonunu inşa etmenin heyecanıyla hazırlanıyoruz.

2023 seçimleri hem 20 yıllık siyasetimizin sembolüdür hem de Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcıdır.

En büyük sorunumuz enflasyondu, işte o da düşüşe geçti. Önümüzdeki aylarda inşallah enflasyonun yüzde 50'lilere yüzde 40'lara yüzde 30'lara düştüğünü hep birlikte göreceğiz. Enflasyona sebep olan tuzakları bozduk, tedbir aldık.

Rahmetli Menderes 14 Mayıs 1950'de 'Yeter söz milletin' demiş ve sandıktan büyük bir zaferle çıkmıştı.

Biz de yeter söz de karar da gelecek de milletindir diyerek 2023'te milletimizin desteğine talibiz. 73 yıl bir kez daha aynı gün altılı masa diyerek karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına yeter diyecektir.

Milli iradenin en yüksek makamı olan Meclisimizden meydan okuyorum; ne yaparsanız yapın yine başaramayacaksınız.

Editör: TE Bilisim