Antalya Tabip Odası, yaptığı açıklamada Kumluca Devlet Hastanesi'nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mehmet Ak’ın, 23 Kasım tarihinde hastane asansörlerinin bakımını üstlenen bir şirket çalışanı tarafından ciddi şekilde darp edildiği iddiasında bulundu. Bunun üzerine tepki gösteren Antalya Tabip Odası 27 Kasım Pazartesi günü saat 12.30’da Kumluca Devlet Hastanesi önünde basın açıklaması düzenleyecek.


‘SALDIRIYI KINIYORUZ’
Antalya Tabip Odası, meslektaşlarına yönelik bu saldırıyı şiddetle kınadı. Dr. Mehmet Ak'a geçmiş olsun dileklerini ileten oda yetkilileri, bu tür şiddet eylemlerinin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Olayın takipçisi olacaklarını ve adli sürecin gereken titizlikle yürütülmesi için çaba harcayacaklarını açıklayan Tabip Odası’nın açıklaması ise şu şekilde:
“Değerli Meslektaşlarımız; Kumluca Devlet Hastanesinde görevli meslektaşımız Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mehmet Ak, 23 Kasım 2023 tarihinde hastane asansörlerinin bakımını üstlenen şirketin elemanı tarafından ciddi şekilde darp edilmiştir. Meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Meslektaşımıza yönelik bu saldırı kabul edilemez. Her açıdan sürecin takipçisiyiz. Konu ile ilgili tepkimizi göstermek, meslektaşımızla dayanışma içinde olmak için 27 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 12:30’da Kumluca Devlet Hastanesi önünde gerçekleştireceğimiz basın açıklamasına tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.” 

Prof. Dr. Cevat Yakut hayatını kaybetti! Prof. Dr. Cevat Yakut hayatını kaybetti!

Aysu DURSUN-Antalya Ekspres

Kaynak: