FATİH'te 41 yaşındaki Fizyoterapist Koray Çınar, halı saha maçı sırasında bir anda yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan bir kız çocuğu babası Çınar'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Koray Çınar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.. 

İstanbul’da Yeditepe Ortez-Protez firmasının sahibi Koray Çınar’ın genç yaşta ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi, derin üzüntüyle karşılandı.

Arkadaşlarıyla futbol maçı için, çarşamba günü saat 19.00 sıralarında, Şehremini Anadolu Lisesi'ne ait halı sahaya giden 41 yaşındaki bir çocuk babası Koray Çınar, maç sırasında bir anda yere yığılarak fenalaştı. Arkadaşları bir süre bekledikten sonra kendi imkanlarıyla Çınar'ı hastaneye kaldırdı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Çınar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. 4 yaşında bir kız çocuğu olan Çınar için dün öğle namazının ardından Bahçelievler Şirinevler Ulu Camii'nde cenaze töreni düzenledi. Törenin ardından cenaze gözyaşları içinde Kayabaşı Mezarlığı'na defnedildi.

Haberler. Com)

Editör: TE Bilisim