BETAM: Konut fiyatları 10 aydır düşüyor BETAM: Konut fiyatları 10 aydır düşüyor

Siyonist işgal rejiminin saldırısı altındaki Gazze’de soykırım sürerken dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Van’da da destek etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda maddi destek amacıyla Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görevli sağlık çalışanları Filistin yararına kermes düzenledi.

Sağlık çalışanlarının gönüllülük esası ile evlerde yaptığı yiyecekler hastane bahçesinde düzenlenen kermeste satıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen kermeste elde edilen tüm gelir Gazze’ye gönderilecek.

Kermes organizasyonunun hazırlanmasına öncü olan sağlık çalışanı Menav Tasan, “Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak bugün Filistinli kardeşlerimiz için bir kermes düzenledik. Allaha şükürler olsun ki kermesimiz çok güzel geçti. Tüm arkadaşlarımız gönüllü olarak evlerinde bir şeyler hazırlayıp getirdi. Burada satışını gerçekleştirdik. Personel arkadaşlarımız, hasta ve hasta yakınları kermesimize çok büyük bir ilgi göstererek güzel bir yardımda bulundular. Van Umut Kervanı Derneği aracılığıyla bu toplanan maddi geliri Filistin’e Gazze’ye göndereceğiz” dedi.(Van Olay)

Editör: Ceren Yıldız