Hamidiye Mahallesi’nde teyzesinin kızı hemşire Emine A.’nın çalıştığı 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’ne elinde çiçek belinde silahla gelen Hüseyin B. platonik aşk beslediği Emine A.’ya evlilik teklif etti, ret cevabı alınca da oradan ayrıldı.

Bir süre sonra yeniden Emine A.’nın odasına gelen Hüseyin B., kurusıkıdan dönüştürülen tabancayla ateş etti. Ardından silahın namlusunu kendi göğsüne çevirip tetiği çekerek intihara kalkıştı.

ADININ BAŞ HARFİNİ OMZUNA JİLETLE KAZIMIŞ

Yaralanan Emine A. ve Hüseyin B.’ye ilk müdahaleyi sağlık merkezindeki doktorlar yaptı. Kuzenler çağrılan ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Emine A.’ya verdiği çiçeğin üzerindeki notta ‘Sevdam bir nefes gibi, çekmezsem ölürüm…’ yazan Hüseyin B.’nin sosyal medya hesaplarında da Emine’nin baş harfi olan E.’yi omzuna kesici aletle yazdırdığı fotoğrafı paylaştığı görüldü.

AMELİYATTA 3 KEZ KALBİ DURDU

Emine hemşirenin kaldırıldığı hastanede 9 saat süren ameliyat boyunca 3 kez kalbinin durduğu ve yeniden çalıştırıldığı, 1 böbreğinin de alındığı öğrenildi. Ameliyatta 37 ünite kan verilen, birkaç organı daha hasar gören Emine A.’nın entübeden çıkartılıp uyandırıldığı, yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi. Hüseyin B.’nin ise sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. (Sözcü)

Editör: TE Bilisim