Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, kariyerine Gaziantep'te devam etmek üzere yeni bir göreve atanmıştır. Mutlu Kaya, T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü'de Daire Başkanı olarak görev yapmıştı.

Mutlu Kaya, sosyal medya adresinden yaptığı açıklamada;

"4 yıla yakın süredir yürütmüş olduğum görevimi bir meslek olarak yapmamın yanında aşkla sahiplenerek yüklendiğim sorumlulukların üstesinden gelmek için var gücümle çalışma gayreti içinde oldum.

Bu görev esnasında çok değerli alanlarda hizmet etmek nasip oldu.

Gerek devlet büyüklerimiz , gerek çalışma fırsatı bulduğumuz Kamu kurum amirlerimiz, gerek sivil toplum kuruluşlarımız ve en önemlisi de her daim yorgunluğumuzu ve heyecanımızı paylaştığımız mesai arkadaşlarımla her zaman özlemle hatırlayacağım anılar biriktirdim.

Hizmet etmek nasip olan Şehitlerimizin kıymetli emanetleri ve Kahraman Gazilerimiz başta olmak üzere engelli kardeşlerimizi,çocuklarımızı,sevgi ve saygı duyduğum büyüklerimi arkamda bırakmış değilim.

Her zaman arayacağım, hatırlayacağım, arandığımda onur duyacağım insanlar olarak son nefesime kadar desteğinizi hak etme gayreti içinde olacağım.

Görev sürem boyunca mutlaka helallik gerektirecek yaşanmışlıklarımız olmuştur. Haklarınızı helal ediniz.

Sayın Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendinin tensip ve takdirleriyle bugünden itibaren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak Gaziantep için ter dökeceğim.

Hayırlı olsun amacıyla çiçek gönderilmemesi,çocuk evlerimizde kalan evlatlarımız için çocuk kitapları gönderilmesi istirham ederim.

Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem!

Saygı ve hürmetlerimle

Allah’a ısmarladık" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: