Akhisar'ın Sevilen Doktorlarından Uzman Dr. Metehan Akarsu, Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı

 

Akhisar'ın saygıdeğer hekimlerinden Uzman Dr. Metehan Akarsu, yakın mesai arkadaşlarının katılımıyla gerçekleşen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Önceki gün ölü olarak bulunan Uzman Dr. Metehan Akarsu için Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi önünde düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı.

Bugün saat 12.30'da gerçekleşen törende protokol üyeleri, mesai arkadaşları ve yakınları bir araya geldi. Çalışma arkadaşları, sevdikleri ve saygı duyulan doktorları Metehan Akarsu'yu gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurladılar.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sinem Albayrak, yaptığı açıklamada, "Çalışkanlığı, mütevaziliği ve güler yüzü ile tanınan, hastanemizin değerli hekimlerinden Uz. Dr. Metehan Akarsu'nun ani ayrılışı sebebiyle hastanemiz Kirazoğlu Hizmet Binasında cenaze töreni düzenlendi. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dilerim." ifadelerine yer verdi.

Tören sırasında Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Manisa Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Erol Karaca, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları Uz. Dr. Fatma Neslim Yağlı, Uz. Dr. Leyla Arıcı, Ebru Taşık, Akhisar İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Öznur Özkan Bambal, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sinem Albayrak gibi isimler de yer aldı.

Törende yapılan duygusal konuşmaların ardından dualarla birlikte Metehan Akarsu'nun memleketi Salihli'ye defnedilmek üzere ebedi istirahatgahına yolculuğu gerçekleştirildi.

 

Polis memuru, karakolda amirlerine silahla ateş açtı: 2 şehit Polis memuru, karakolda amirlerine silahla ateş açtı: 2 şehit

 

 

Editör: TE Bilisim