Hekimsen tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi için sağlıkta şiddete karşı 8 Mayıs 2023'te yapılacak olan iş bırakma eylemi, üyelerimiz ve temsilcilerimizin talepleri doğrultusunda seçimden sonraki bir tarihe ertelenmiştir. Ayrıca Bilkent Şehir Hastanesinde yapılan saldırı için de seçim sonrasında iş bırakma eylemi, belirlenecek tarih ya da tarihlerde sendikamızca açıklanacaktır.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde otopark değnekçilerini andıran, ancak malesef sağlık çalışanı olduğunu öğrendiğimiz şahıslarca hekimimize yapılan menfur saldırı sonrası 08 Mayıs 2023 tarihinde iş bırakma kararı aldığımızı duyurmuştuk.

Üyelerimizden gelen talep ve uyarılar, il temsilcilerimiz arasında yaptığımız anket sonuçları doğrultusunda ve seçim öncesi olması nedeniyle Sakarya EAH'nde yapacağımız iş bırakma eylemi kararı seçim sonrasına ertelenmiştir. 

Ayrıca 7 Mayıs 2023 tarihinde Bilkent Şehir hastanesinde yabancı uyruklu bir şahıs tarafından yapılan saldırı için yapılacak eylem için de seçim sonrası bir tarih belirlenecek ve tarihler sendikamızca sonradan açıklanacaktır.

Bilkent Şehir Hastanesinde yaşanan olayda şahsın yabancı uyruklu olması tehlikenin boyutlarının büyüdüğünün bir habercisidir. Ülkemizde misafir olan bir şahsın bile bu cesareti bulabilmesini hayretle karşılıyor; bundan sonra yapılması muhtemel saldırılara ibret teşkil etmesi için sınır dışı edilmesini talep ediyoruz.

Tesla, elektrikli araç fiyatlarında yeni indirimlere gitti Tesla, elektrikli araç fiyatlarında yeni indirimlere gitti
Editör: TE Bilisim