Kara, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Değerli Hemşehrilerim 2017 yılından bugüne kadar mensubu olmakla şeref duyduğum sağlık camiamızın çatısı altındaki İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı görevimden, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Maçka Belediye Başkanı aday adayı olmak için ayrılmış bulunuyorum.

İlk günden itibaren aldığımız her görevde şehrimizi sağlıkta en iyi seviyelere ulaştırmak için gece gündüz demeden çalıştık. Yine 5 yıllık Kızılay başkanlığım sürecinde gerek yurtdışı gerek yurtiçi gerekse ilimizde ihtiyaç sahibi, mağdur, mazlum insanların hizmetinde olduk.Hizmette temel ilkelerimiz olan insanı önceleyen, dürüst, ilkeli, ahlaklı ve çok çalışmaya yönelik prensiplerimizle bu güzel Maçkamız için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz.

Genç doktor, kazada  öldü, 6 yaralı Genç doktor, kazada öldü, 6 yaralı

Trabzonumuz ve Maçkamıza hizmet etme noktasında her zaman birlikte yol yürüdüğümüz, omuz omuza büyük ahenk ve koordinasyonla şehrimize hizmet ürettiğimiz kıymetli Sağlık Camiasına, Muhtarlarımıza, STK ve Oda Başkanlarımıza, değerli basın mensuplarımıza en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde TÜRKİYE YÜZYILI; istiklalin ve istikbalin yüzyılıdır.  Bugün ülke olarak dünden daha güçlüyüz, yarın daha da güçlü olacağız. Bizler de Maçkamız için yeni projeler, yeni eserler ve yeni hizmetler peşinde koşmaya devam edeceğiz. Aday Adaylık Başvurumu 17Kasım 2023 Cuma günü saat 13.30da AK Parti Maçka İlçe Başkanlığında  gerçekleştirirken sizleri yanımda görmek beni onurlandıracaktır.”

Editör: Ceren Yıldız