Polis memuru, karakolda amirlerine silahla ateş açtı: 2 şehit Polis memuru, karakolda amirlerine silahla ateş açtı: 2 şehit

Korkunç olay gece saatlerinde İstanbul Bakırköy'deki özel bir hastane zincirinin şubesinde meydana geldi. Hastanenin ana elektrik trafosundan bir anda dumanlar yükseldi. Birbiri ardına meydana gelen patlamalar, herkesi panikletti. Trafoda bazı sistemlerin yanması ile hastanenin tüm elektriği kesildi.

Yatılı hastaların da bulunduğu özel hastanede sorunun kısa sürede çözülemeyeceği anlaşılınca hastalar için tahliye kararı verildi. Hastalar ambulanslarla özel hastanenin yakın olan şubelerine hızlı bir şekilde sevk edildi.

CAN PAZARI YAŞANDI…

Hastane yönetimi ve çalışanları tarafından adeta can pazarının yaşandığı yangının başlangıcının ise hastanenin elektrik sistemine giren kediden kaynaklandığı belirlendi.

Kedinin telef olduğu ve can kaybının yaşanmadığı özel hastanede dün bütün randevular iptal edildi. Randevusu için hastaneye gelen vatandaşlar geri dönerken, yeni hastalar için de randevu verilemedi. Yalnızca kalp krizi gibi acil vakalara müdahale edilebileceği öğrenilirken tam anlamıyla hizmetin 3 gün sonra başlayacağı iddia edildi.(Sabah)

Editör: Ceren Yıldız