Rize Devlet Hastanesinde zaman içinde yaşanan eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar sürerken bazı çalışmalar personel dayanışması ile yürütülüyor. Hastanede bazı alanlarda zaman içinde oluşan boyama ihtiyacı için personeller seferber oldu. Poliklinik alanları ile asansör bekleme sahaları ve mescitte boyamam yapıldı. Temizlik personeli ve güvenlik personelinin imece usulü yaptığı çalışmaya idari personelde katıldı. Başhekim Şaban Ergene ve hastane müdürü Nedim Turanlı’da eline fırça alarak ekibe katılıp boya yaptı.

Başhekim Şaban Ergene “Yeterki gönüllere dokunalım. Bunun için çalışıyoruz. Hastanemizde imece usulüyle temizlik personelimiz ve güvenlik personelimizden oluşan, beraberinde idari müdürlerimizin de katılımı ile hastanemizin poliklinik alanlarını, asansör bekleme alanlarını, mescidimizi boyadık. Elhamdülillah yorulduk fakat günün sonu şifahanemizden mutlu ayrıldık” dedi.

Estetik krizi büyüyor: İngiltere'de 'Türk klinikleri engelleyin' kampanyası - Estetik krizi büyüyor: İngiltere'de 'Türk klinikleri engelleyin' kampanyası -

Kaynak: