• USD 32,37
  • EUR 34,99
  • ALTIN 2.325,45
  • BİST100 9.139
  • BTC 70.470

Mesai Haberleri

mesai haberleri ve güncel mesai gelişmeleri, mesai ile ilgili tüm video, mesai fotoğrafları ve mesai haberleri Personel Sağlık NET Sağlık Personeli sitemizde


Gündem

Akhisar'ın Sevilen Doktorlarından Uzman Dr. Metehan Akarsu, Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem

Bir süredir gündemde olan 'çalışma gün ve saatlerine' ilişkin öneri, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Son Dakika

Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik ve acil bölümünde görevli doktorların, mesai saatlerine riayet etmemesi vatandaşın tepkisine neden oluyor.

Gündem

Şanlıurfa'da Özel Nev Hospital'e geçecek olan ve bu sebeple istifa eden Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç....

Son Dakika

Türk Kızılay, aşırı sıcak havaların etkisiyle kan bağışında düşüş yaşanmaması için kan bağışı merkezlerinin mesai saatlerini değiştirdi.

Son Dakika

SA-HA DER) sağlık meslek çalışanlarının normal mesai ücretinin, fazla mesai ücretlerinden 2,74 kat daha değerli olduğuna yönelik açıklamada bulundu.

Son Dakika

Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), iş yerinde parmak iziyle mesai takibini sürdüren işverene 300 bin TL para cezası uygulanmasına hükmetti.

Gündem

Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalan ve iki bacağını kaybeden hemşire Büşra Atalay’ın 30’a yakın meslektaşı kendisinin refakatçileri oldu.

Son Dakika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, gelişen yeni iş ortamları nedeniyle günlük mesai saatlerinin yeniden ele alınması gerektiğini belirterek,...