Yaş ile beraber ciltte ciddi anlamda değişimler ortaya çıkmaya başlar. İlk zamanlarda bu değişimler insanları çok fazla etkilemiyor gibi görülse de zamanın ilerlemeye başlaması ile beraber nem, kolajen ve elastin oranının düşmesi sonucunda kırışıklıklar kendini gösterir hale gelir. Birçok kişi ortaya çıkan kırışıklık sorunlarını gidermek adına farklı kremleri kullanmayı tercih eder. Ancak cilt yüzeyine yapılacak olan uygulamalar ne yazık ki istenilen etkilerin ortaya çıkmasını sağlamaz. Mersin botoks işlemleri ise yalnızca terleme ve migren konusunda değil kırışıklık görünümünün giderilmesi adına da son derece etkili sonuçları ortaya çıkartmayı başarıyor. Günümüzde artık daha öncesinde olmadığı kadar fazla ön plana çıkmaya başlaması ile beraber ise insanlar bu konu hakkında doğru yanlış fark etmeden pek çok bilgiyi elde ediyor. Ve bu bilgiler arasından doğruları seçemiyorlar.

Botoks Uygulaması Çok Uzun Sürmektedir

Botoks işlemi öncesinde uzman kişi tarafından yüz bölgesi detaylı bir şekilde incelenir. Bu inceleme esnasında Mersin botoks işleminin hangi bölgelere yapılacağı ve işlemin kötü bir görüntünün ortaya çıkmasına sebebiyet vermemesi hedeflenir. Ön incelemelerden sonra ise yüz bölgesi lokal anestezi kremi ile uyuşturulur. Düşünülenlerin aksine botoks uygulaması uzun sürmemektedir. Alanında tecrübeli olan bir doktor tarafından yapılacak botoks uygulaması, yapılacağı bölgeye bağlı olarak 15 dakika içerisinde sonlandırılmaktadır.

İnce Çizgilere Botoks Yapılmaz

Birçok kişi Mersin botoks işlemi esnasında yalnızca derin kırışıklıklarda arzu edilen sonuçların ortaya çıkartılabileceği düşüncesine sahip olunuyor. Fakat yer edinmemiş ve ince kırışıklıklar için botoks uygulaması yapılması ile beraber çok daha kaliteli sonuçların ortaya çıkartılması sağlanmış olacaktır.

Botoks Çok Acı Veren Bir İşlemdir

Gerçekleştirilecek olan botoks işlemi öncesinde bölgeye özel lokal anestezik krem uygulaması yapılmaktadır. Bu uygulama sonrasında ise bölge tamamen uyuşana kadar belirli bir süre beklenir. Yapılan işlem esnasında çok ince boyutlu iğneler kullanıldığı için acı hissinin ortaya çıkması gibi bir durum söz konusu değildir. Kimi insanlar çok az miktarda yanma hissi ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Bu his ise içerisinde yer alan ilaçtan kaynaklıdır.

Dolgu ve Botoks Aynı İşlevlere Sahiptir

Pek çok kişi için Mersin botoks ve dolgu uygulaması aynı anlama gelebilmektedir. Gerçekte ise dolgu uygulamasında temel amaç mevcuttaki hücrelere hacim vermektir. Botoks işlemi yapıldığı zaman mevcuttaki kırışıklıklar azaltılır ve yeni kırışıklıkların ortaya çıkmasının engellenmesi hedeflenir. Dolayısıyla www.karakucakklinik.com bünyesinde yapılacak botoks işlemi sonrasında yüzde herhangi bir şişkinlik durumu söz konusu olmayacaktır.

Botoksun Etkisinin Geçmesinden Sonra Bölge Çok Daha Fazla Kırışır

Botoks işlemi genel olarak bir koruma işlemi olarak tanımlanabilmektedir. Yapılmasından sonra belirli bir süre boyunca cilt kırışıksız bir görüntüye ulaşır. Belirli bir sürenin geçmesinin ardından ise cilt eski haline döner, daha kötü bir görüntü ortaya çıkmaz.

Botoks Sonrasında İfade Kaybı Ortaya Çıkar

Pek çok kişinin Mersin botoks işlemleri ile alakalı edindikleri en yanlış bilgi, yüzde ifade kaybına neden olduğudur. Gerçekte ise doğru isimler tarafından yapılacak olan botoks işlemi sonrasında böylesine bir durum söz konusu değildir. Bu alanda uzman olan kişiler yüzdeki çeşitli noktalara doğru dozu uygulayacaktır.

Botoksun Etkisi Çok Kısa Sürer

Kişilerin yaptırmış olacakları botoks işlemi, cilt tipine göre 6 ila 12 ay süre ile kalıcı olmaktadır. Bu sayede oldukça uzun süreler boyunca cilt her zaman istenilen görünüme erişmiş olacaktır. Üstelik botoks, etkisi azalmaya başladığında tekrarlanabilen bir işlemdir. Böylece insanlar istedikleri kadar uzun süre genç görünümlerini koruyabilirler.

Editör: TE Bilisim