Sağlık Bakanlığının teşkilat şemasında yapılan değişiklik sonrası, Personel ve Destek hizmetleri Başkanlığını, Personel Hizmetleri başkanlığı ve Destek Hizmetleri başkanlığı olmak üzere ikiye ayırdı. Daire Başkanlarında Ayrılmadan önce 2 başkan yardımcısı bulunan Personel ve Destek hizmetleri Başkanlığı, yeni teşkilat şemasıyla, Destek Hizmetleri Başkanlığı 1 başkan 2 başkan yardımcısı, Personel Hizmetleri başkanlığıda 1 başkan, 1 başkan yardımcısı olarak şekillendi.

Kamu Hastaneleri Başkanlığıda 2 başkan yardımcısı 1'e düşürüldü. Personel ve Destek hizmetleri Başkanlığı olarak yürütülen tek başkanlığı ikiye ayrılmasından sonra bu görevi halen yürüten Halil İnanç'ın yeni başkan atanıncaya kadar devam edeceği öğrenildi. İnanç'a yardımcısı olarak mevcut isim Mehmet Ali Arslan devam edeceği ögrenildi.Yeni Destek Hizmetleri Başkanın kim olacağıysa kamuoyunca merakla beklenmeye başlandı.

 25 Aralık Devlet Hastanesi Mali ve İdari Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Süleyman Aydın'ı Destek Hizmetleri başkan yardımcıs olarak sözleşme imzaladı.

Kamu Hastaneler başkan yardımcısının bire düşmesiyle Uzm. Dr. Abdullah İhsan Gürler Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığına kaydırıldı. Mevcut Kamu Hastaneler başkan yardımcısı Mustafa Çiriş görevine devam ederken, Personel ve Destek hizmeterleri başkan yardımcısı Gökhan Kurt ise yeni şemayla birlikte Destek hizmetleri başkan yardımcılığına kaydırıldı.

Oğuzeli Devlet Hastanesinin Mali ve İdari İşler Müdürü Ahmet Demir'in istifa etmesinin ardından boşalan müdürlüğe, aynı hastanede görev yapan Emre Tancan ile  sözleşme yapılması için güvenlik soruşturmasının sonucunun beklendiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim