Pandemi döneminde gerek doktor kapısı önündeki hastaların iç içe olduğu sırayla gerekse hastalar arasında çıkan tartışmalarla hastaların mağdur olduğu Beylikdüzü Devlet Hastanesine hala bir Başhekim atanmadı.

Pandemi Kuralları Hiçe Sayılıyor

21.05.2019 tarihinde Beylikdüzü Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine başlayan Dr. Ali Kalyoncu, 29.07.2021 tarihinde beyin tümörü sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kalyoncu’nun hayatını kaybettiği günden bugüne kadar hala bir başhekim ataması gerçekleşmeyen hastanede durum gittikçe karmaşık bir hal alıyor. Yapılan aşılamalara rağmen ülkemizde Covid-19 salgını tam olarak atlatılamamışken, doktor odalarının önünde oluşan sosyal mesafesiz, uzun kuyruklar hastalar arasında tartışmalara neden oluyor. Randevulu olup randevu saatinde hala hasta kuyruğunda sırada bekleyen vatandaşlar durumdan şikâyetçiyken, şikâyetlerine ne bir çözüm ne de bir muhatap bulamıyorlar.

Hastalarla Alay Eden Sağlık Çalışanları

Hastalar sadece sırada beklemekten değil, çalışanların hastalarla alay etmesi ve kaba davranması gibi durumlardan da şikâyetçi. Ayrıca pandemi döneminde Covid-19 salgının bulaşıcılığını önlemek amacıyla daha dikkatli ve hızlı çalışması gereken hastanede, PCR testi yaptıran hastaların test sonuçlarının çıkmadığı iddiaları da gün geçtikçe çoğalmakta.

Peki, bu hastanenin akıbeti ne olacak?

 Hastaneye yeni bir başhekim atanacak mı?

Beylikdüzü halkı hastalandığında hangi hastaneye gidecek?

Hastanede ki yönetim ne yapıyor?

İşte Beylikdüzü Devlet Hastanesi hakkındaki şikâyetlerin bazıları;

Kaynak:http://filashaber.com/haber-devlet-hastanesi-sahipsiz-kaldi-9233.html

Editör: TE Bilisim