Sağlık Müdürü, Hastane Yemekhanesini Denetledi Sağlık Müdürü, Hastane Yemekhanesini Denetledi

Halfeti Devlet Hastanesi'nde Aile Hekimi Uzmanı olarak görev yapan Emine Korkmaz, Başkanlık koltuğuna oturdu. Bu önemli atama ile sağlık sektöründe değişim rüzgarları esmeye başladı.

İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin, 3 ay önce Gaziantep'e atanmasının ardından, sözleşme süreleri biten, istifa eden veya görev süresi dolan bürokratlarda değişikliklere devam ediyor. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı koltuğuna atanan Emine Korkmaz, bu değişimlerin en yeni örneği oldu.

Göreve getirilen Emine Korkmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı'na yapılan atamaların ilk ismi olarak dikkat çekiyor. Bu önemli görevle birlikte, Gaziantep'teki sağlık hizmetlerinde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı başkanlar, başkan yardımcıları, hastane müdürleri, müdür yardımcıları ve uzmanlardan oluşan yaklaşık 20 kişilik bir kadro değişikliğinin daha gerçekleşeceği öğrenildi. Bu değişikliklerin ÇKYS (Çalışanların Kamu Görevlerine İlk Defa Atanmalarına Dair Esaslar) sistemine yansıması bekleniyor.

Emine Korkmaz'ın Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı'na atanmasıyla birlikte, Gaziantep'te sağlık hizmetlerinde yeni bir vizyonun şekilleneceği belirtiliyor. Bu atamaların, bölgedeki sağlık alanındaki gelişmeleri daha da ileri taşıması bekleniyor.(Referans Gazetesi)

Kaynak: