Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Destek ve kalite müdürü  Yakup Kolsuz, Personel Hizmetleri  Başkan Yardımcısı olarak atandı. Kolsuz' dan boşalan koltuğa  müdür yardımcısı olarak başarılı bir şekilde görev yapan,  Erdal Şahin atandı. 

112 acil sağlık başkanlığı, Halk sağlığı başkanlığı gibi  görevlerde bulunan  Uz.Dr. Yemliha Aksoy ve Dr İbrahim Halil Çelikkıran Dr.Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne başhekim yardımcısı olarak atandı. Ayrıca aynı hastaneye müdür yardımcısı olarak da Seda Tunçel Barazi atandı.

Gerede İlçe Sağlık Müdürü Dr. Meltem Durmuş Oldu Gerede İlçe Sağlık Müdürü Dr. Meltem Durmuş Oldu

Bir süredir idari ve mali işler müdürlüğü pozisyonu boş olan Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne geçtiğimiz günlerde Eyüp Ersin Sert atanmıştı. Yine boş bulunan müdür yardımcısı pozisyonlarına il sağlık müdürlüğünde çözümleyici uzman plarak görev yapan Vedat Arıkan ile Serhan Camuz atandı. Öte yandan başhekim yardımcılığı pozisyonuna da Dr Mehmet Erinnaz'ın atanarak görevine başladığı öğrenildi.

 İl Sağlık müdürlüğünde 3 uzman ataması yapılırken, Zübeyir Sağlamer, Mustafa Şahin ve Fatih Kaya'nın atamayı tebliğ ederek göreve başladıkları öğrenildi.(Memo Haber)

Editör: Ceren Yıldız