AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 01.44'te 4,6 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

AFAD VERİLERİ PAYLAŞTI

Screenshot_1 (2)

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre deprem yerin 11.11 kilometre altında gerçekleşti.

Otomotiv sektörü tehlikeli viraja girdi! Otomotiv sektörü tehlikeli viraja girdi!

DEPREM ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Öte yandan Kandilli Rasathanesi, Diyarbakır ve Malatya gibi çevre illerden de hissedilen depremin büyüklüğünü 4,5 olarak rapor etti.

AW874197_01

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Elazığ Valisi Ömer Toraman da depremin ardından sosyal medya adresinden bir açıklama yaptı. Vali Toraman şu ifadeleri kullandı:
"Kıymetli Hemşehrilerim,
Saat 01:44’de Sivrice merkezli meydana gelen 4.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar her hangi bir olumsuz durum tespit edilmemiştir…Tarama faaliyetlerimiz devam etmektedir…"

Kıymetli Hemşehrilerim,

Saat 01:44’de Sivrice merkezli meydana gelen 4.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum tespit edilmemiştir…

Tarama faaliyetlerimiz devam etmektedir…

— Ömer Toraman (@omertoraman25) April 19, 2023

BİNANIN ÇEVRESİ GÜVENLİK ŞERİDİ İLE KAPATILDI

Elazığ'da Kültür Mahallesi Vali Fahribey Caddesi'nde daha önce ağır hasarlı olduğu için boşaltılan 2 bloklu 4 katlı binadan, 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından ses geldiğini duyanlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen polis ekipleri, binanın etrafını güvenlik şeridi ile kapatarak önlem aldı.

elazig-4.6lik-depremle-sallandi-3-_6335_dhaphoto4

 


Kaynak: Mynet

Editör: TE Bilisim