CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, TBMM’deki yemin töreninden sonra milletvekili olarak ilk icraatı Sağlık Bakanlığı’na soru önergesi vermek oldu.

Uşak’ın yeni bir hastaneye ihtiyacı olduğunu belirten Dr.Ali Karaoba, “Uşak ve komşu illerin ilimize yakın olan ilçelerinin sağlık hizmetlerinde yaşadıkları mağduriyetlerin önüne geçilebilmesi için Uşak'ta ayrı bir devlet hastanesinin hizmete açılması gerekmektedir.Bu nedenle sayın Bakana soru önergesi verdim”dedi.

Dr.Ali Karaoba’nın soru önergesi şöyle;

Konut ve taşıt kredisini artık kullanan yok Konut ve taşıt kredisini artık kullanan yok

“ 1- Uşak ve komşu illerin ilimize yakın olan ilçelerinin sağlık hizmetlerinde karşılaştıkları mağduriyetlerin önüne geçilebilmesi için Uşak’ta bir devlet hastanesinin hizmete açılması yönünde çalışmanız var mıdır?

 2- Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzman hekim kadrolarında eksiklik var mıdır? Eksikliklerin giderilmesi konusunda çalışmalarınız var mıdır? 

3- Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta muayene randevuları ve MR, Ultrason gibi tetkik randevularında ki aksaklıkların giderilmesi için hangi tedbirler alınacaktır?

Editör: TE Bilisim