Sakarya'da 2018 yılında sosyal medya platformlarında kendisini çocuk doktoru olarak tanıtan C.K. isimli şahıs istismar suçundan gözaltına alınmıştı.

Kendisini çocuk doktoru olarak tanıtıp aileler ile güven bağı kurduktan sonra çocukların fotoğraflarını istediği öne sürülen C.K.'nin serbest bırakılmasıyla ilgili gazeteci Fatih Altaylı ise "C.K. adlı pedofili sapık serbest bırakıldı, çocuklara musallat olmayı sürdürüyor!" ifadelerini kullandı.

Sakarya başta olmak üzere farklı şehirdeki aileleri de bu şekilde kandıran C.K. istismar suçundan gözaltına alınmıştı.

Çocuk hastalıkları ve çocuk cerrahisi uzmanı olan Prof. Dr. Ayşenur Celayir adına sahte bir doktor hesabı açan şahıs hakkında  Prof. Dr. Ayşenur Celayir de suç duyurusunda bulunmuştu.

AKLİ MELEKELERİ YERİNDE DEĞİLMİŞ!

Sakarya'da bir çok aileyi doktor olduğuna inandıran ve çocuk hastalarının çıplak fotoğraflarını bilgisayarında arşivlediği iddia edilen C.K.'nın mahkemeye  şizofren olduğu ve akli melekelerinin yerinde olmadığı yolundaki yaptığı savunması kabul gördü ve tahliye edildi. 

FATİH ALTAYLI DURUMA BÖYLE TEPKİ GÖSTERDİ

Sakarya'da Türkiye'nin çeşitli illerinden çocuk hastaların cinsel içerikli fotolarını arşivleyen sapık sahte doktorun serbest bırakılması Gazeteci Fatih Altaylı'yı da kızdırdı. Altaylı köşesinde;

"Serbest bırakıldı.

Şizofren olduğu ve akli melekelerinin yerinde olmadığı yolundaki savunması kabul gördü ve tahliye edildi.

Mahkemeye göre, bu sapığın akli melekeleri annelerin bir kadın doktora daha çok güveneceğini hesaplayarak, bir kadın doktor adına sahte Instagram ve Facebook hesapları açıp, anneleri kandırabilecek ve çocuklarının cinsel bölgelerinin görüntülerini toplayacak kadar yerinde, ama bu işlediği suçlardan ceza almayacak kadar eksikti.

Denizli Servergazi Hastanesi Çalışanı Vefat Etti Denizli Servergazi Hastanesi Çalışanı Vefat Etti

Cihan Kaleci adlı bu kişi bu işi bir meslek haline getirmişti ve Sakarya’da başkalarına da aynı tezgahı kurmuştu ama şizofrendi, aklı melekeleri yerinde değildi.

Karar üzerine Prof. Dr. Ayşenur Celayir çılgına döndü.

diye yazdı...

NE OLMUŞTU?

Sakarya'da 2018 yılında sosyal medya üzerinden açtığı sahte hesapla kendisini çocuk doktora olarak tanıtan C.K., polise gelen ihbarlar sonrasında yakalanmıştı.

Gözaltına alınan C.K., "Cinsel amacım yoktu, doktor taklidi yaparak eğlenmek istedim. İnsanlar da bana güvendi. Sadece sırt ve kol fotoğrafları geldi. Sosyal medyada beni linç etmeye başladılar, ben de bütün fotoğrafları sildim" diyerek kendisini savunmuştu.

C.K.'nin bilgisayarının incelenmesinin ardından 10 ayrı çocuğa ait fotoğraflar tespit edilmiş ve bunun üzerine C.K. tutuklanmıştı.

Editör: TE Bilisim