Uzmanlar: Uzaktan sağlık hizmeti hatalı tıbbi uygulamalara neden olur Uzmanlar: Uzaktan sağlık hizmeti hatalı tıbbi uygulamalara neden olur

Yaklaşık 4 yıldır Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin başhekimlik görevini yürüten Mehmet Akdağ, istifa etti. Akdağ'ın Rektörle anlaşamadığı için bu kararı aldığı iddia edildi.

 Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı olan Prof Dr Mehmet Akdağ yaklaşık 4 yıldır yürüttüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki başhekimlik görevinden istifa etti. Akdağ’ın, Rektör Mehmet Karakoç’un mobingine maruz kaldığı, işini yapamaz hale geldiği, projelerinin engellendiği iddia edildi.

Amida Haber'e konuşan Akdağ istifa bilgisini doğruladı.

Ayrıntılar gelecek...

Mehmet Akdağ kimdir?

Diyarbakır’ın Dicle ilçesi doğumlu olan Mehmet Akdağ 1987-93 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı. Akdağ, 1994-98 yılları arasında ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimi aldı. 2020 yılında Dicle Üniversitesi Hastanesine Başhekim olarak atanan Akdağ, hem yöneticilik, hem öğretim üyeliği, hem de cerrahi olarak ameliyatlar yapıyordu.


Kaynak: Amidahaber

Editör: TE Bilisim