Sağlık Müdürü hastane müdürlerini genelgeye uygun hareket etmeleri konusunda uyardı Sağlık Müdürü hastane müdürlerini genelgeye uygun hareket etmeleri konusunda uyardı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2 il, 3 büyükşehir ilçe ile 50 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın daha ismini açıkladı. MHP'nin dün açıkladığı adaylar içerisinde yer alan Burdur'un Gölhisar Belediye Başkan adayı Ramazan Canural ismi dikkat çekti.

Denizlililerin yakından tanıdığı bir isim olan Ramazan Canural, daha önce Denizli Devlet Hastanesi'nin başhekimliğini yapmıştı. AK Parti'den bir dönem Burdur'un Gölhisar ilçesinde Belediye Başkanlığı yapan Ramazan Canural, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için MHP'den aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

AK Partili İbrahim Sertbaş'ın Belediye Başkanı olduğu Gölhisar'da 31 Mart yerel seçimlerine Cumhur İttifakı, MHP adayı Ramazan Canural ile seçime katılacak.

Ramazan Canural, yaptığı açıklamada, "Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinden, Gölhisar Belediye Başkan Adayı olduğum açıklandı. Beni bu göreve lâyık gören Genel Başkanımız, Bilge Lider, Türkmen Beyi Dr. Devlet Bahçeli ve tüm MHP camiasına şükranlarımı arz ediyorum. Allah'ın izniyle, Gölhisarımız ve Türkiyemiz için durmaksızın çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sizden biri, sizinle ve yeniden..." ifadelerini kullandı.

Editör: Sercan Yılmaz