Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelen olayda, bir doktorun hemşirelere yönelik küfür ve hakaret ettiği iddia edildi.

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan doktor ile hemşireler arasında tansiyon yükseldi. İddiaya göre kendisinin aramasını cevaplamayan hemşirelere sinirlenen doktor, hemşire odasını basarak hemşirelere küfür ve hakaretler savurdu.

Doktorun, telefonuna yanıt alamayınca öfkesini kontrol edemeyerek hemşirelerin odasına yönlendiği ve burada karşısındaki hemşirelere karşı küfür ve hakaret içeren ifadeler kullandığı iddia edildi. Hemşirelerin, yanlış servisi aradıklarını ifade etmeleri üzerine doktorun sinirlenerek sözlü ve fiziki saldırıda bulunduğu öne sürüldü. Olay sonrası doktor ile sözlü ve fiziki saldırıya maruz kalan hemşireler ifadelerini vererek birbirlerinden şikayetçi oldular.

Sağlık Müdürlüğü personeli Mimar  kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi Sağlık Müdürlüğü personeli Mimar kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: rss