Yüz ve bedendeki tüylerden kurtulmak için kalıcı bir çözüm olan lazer epilasyon, günümüzün en çok tercih edilen güzellik işlemlerinden biri. Birçok güzellik salonunda yapılan ve genellikle seans sayısına odaklı teklifler alınan epilasyon için güzellik uzmanı Yasemin Akbaş, önemli uyarılarda bulundu. Seans sayısının değil, atış ve sürenin önemine vurgu yapan Akbaş, birçok güzellik salonunda yanıltıcı bilgiler verildiğini ifade etti.

Sağlık teknikeri intihar etti iddiası Sağlık teknikeri intihar etti iddiası

Hemen her kadının lazer epilasyon seçiminde dikkat ettiği faktörlerden biri seans sayısı. Fakat altını çizmek gereken çok daha önemli bilgiler var. Güncel teknolojilerin kullanılması, doğru tarama, cihaz, seans süresi ve atış sayısı; seans sayısından çok daha önemli! Yasemin Akbaş Beauty kurucusunun önemli açıklamaları ve her kadının bilmesi gereken detayları haberimizin devamından öğrenebilirsiniz.

Güzellik Salonlarının Düzenbazlığına Dikkat!

Kıl köklerini yakarak yok eden lazer epilasyonun seansları tamamlandığında istenmeyen kıl ve tüylerin tamamından kurtulmak mümkün. Bu nedenle müşterilerin odak noktası, seans sayısı oluyor ve ne kadar sürede tüylerinden kurtulacaklarını anında öğrenmek istiyorlar. İşte bu noktada güzellik salonlarının düzenbazlıklarına dikkat! Alanında uzmanlığını kanıtlayan ve 20 yıldır bu sektöre olan katkılarıyla tanınan Yasemin Akbaş, seans sayısından daha önemli etkenler olduğunun altını çizdi.

Yasemin Akbaş güzellik salonunda Diode epilasyon, çok kapsamlı cilt bakımı, bölgesel incelme gibi çeşitli kollarda hizmetler sunuyor. Yılların tecrübesine dayanarak verdiği hizmetlerde, müşterilerinden Kaç seans?” sorusunu sıklıkla duyduğunu ifade eden Akbaş, bu soruya verilen cevapların yanıltıcı olduğunu ve asıl dikkat edilmesi gerekenleri şeffaf bir şekilde anlattı:

 “Müşterilerimizle epilasyon hakkında konuştuğumuzda, genellikle kaç seans olduğunu soruyorlar. Ben onlara bu sorunun eksik olduğunu açıklıyorum ve seansın kaç dakika, kaç atıştan oluşacağını belirtiyorum. Müşteriler doğal olarak bu konu hakkında fikir sahibi değiller. Örneğin, 5-10 bin atış yapılması gereken bir kişiye, 1-2 bin atış yapan firmalar gördüm. Seansı 10-15 dakika süren salonlar da var. Açıkça ifade edebilirim ki bu firmaların 5 seansı benim 1 seansıma eşit.”

Her Bölgeye Ayrı Ayrı Tarama Yapılmalı

Lazer epilasyona başlamadan önce detaylı tarama yapan merkezlerin sayısı oldukça az. Kıl köklerini yakarak yok eden bu işleme başlayacak herkese ayrı ayrı üçlü tarama yapılması gerekiyor. Güzellik salonlarının aldatmacalarına karşı müşterilerini bilgilendirmek isteyen Akbaş, her bölgeye ayrı ayrı üçlü tarama yaptığını ifade etti. Bu taramalar; dikey, yatay ve dairesel olarak tamamlanıyor.

Lazer Epilasyonda Seans Sayısına Bakmayın!

Lazer epilasyon yaptırmak isteyen herkes seans sayısının önemli olduğunu düşünüyor. Ancak uzmanların bu konuda keskin uyarıları var. Yasemin Akbaş Beauty kurucusu; Seans sayısı değil; doğru cihaz, doğru tarama, çalışma süresi önemli. En önemlisi, bir seanstaki atış sayısı. Bazı firmalar 8 seans işlem veriyor fakat işlemler ortalama 15 dakika sürüyor ve totalde 1500 atış yapılıyor. Ben bir seansı 60 dakikada bitiyorum ve 5.000 – 10.000 arası atışla tamamlıyorum. Müşterinin istediği sonucu alabilmesi için buna dikkat edilmesi gerekiyor. En kaliteli hizmeti sunmak için seanslara bizzat giriyorum ve 3 destek personelim bana eşlik ediyor.” Sözleriyle güzellik salonlarının düzenbazlığı noktasında uyardı.

Kalıcı Sonuçlar İçin Doğru Cihaz ve Tecrübe Önemli

Çırak olarak başladığı güzellik salonu mesleğini ustalık seviyesine çıkaran Yasemin Akbaş, bu sektörde 20 yıllık tecrübeye sahip. Salonunda en yeni teknolojileri takip eden Akbaş, firmasının dürüstlüğünü ve titiz çalışma prensibini kısa sürede duyurarak geniş bir müşteri potansiyeli yakaladı.

Başarısının sırrını sorduğumuzda ise Butik bir firma işletiyorum. 100’ün üzerinde mutlu müşterim var, her biriyle özel olarak ilgilendim. Seanslara kendim giriyorum, müşterimin en etkili ve kalıcı sonucu alması için üçlü tarama yapıyorum. Aynı zamanda huzurlu bir ortamda, kaliteli hizmetler sunmamızın da müşteri memnuniyetinde etkisi büyük. Tüm samimiyetimiz ve dürüstlüğümüzle karşıladığımız müşterilere, mutlaka ikramda bulunuyoruz. Memnun kalması adına dürüstlükle yaklaşarak lazer epilasyonun seans sayısından ibaret olmadığını anlatıyoruz.” Şeklinde yanıt verdi.

Kalitesini bozmadan hızla büyüme kaydeden Yasemin Akbaş Beautynin kurucusu, tüm dürüstlüğüyle lazer epilasyon hakkında altın değerinde bilgiler verdi. Müşterileri, https://yaseminakbasbeauty.com.tr adresi üzerinden vermiş olduğu hizmetleri detaylı olarak inceleyebiliyor. Aynı zamanda 0544 319 90 58 iletişim numarası ve [email protected] mail adresi de bilgi almak isteyenlerin ulaşabileceği iletişim kanalları. Çalışmaları ve güzellik salonlarına dair bilinmesi gerekenleri paylaştığı İnstagram hesabı ise @ yaseminakbasbeauty kullanıcı adı üzerinden takip edilebiliyor.

Editör: TE Bilisim