AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

– Milletimizin hem elindekilerin kıymetini biliyor, hem oynanan oyunu görüyor. Yavuz Selim Köprüsü’nü yaptık ona takıldılar, Osman Gazi Köprüsü’nü yaptık ona takıldılar. Çünkü akılları böyle şeylere çalışmıyor. İstanbul-İzmir arasını 3 saate düşürdük. Havsalaları almadı.

– Ana muhalefet, Ordu-Giresun’da denizin üzerinde bir havalimanı yaptık haberiniz var mı? 25 havalimanından 56 havalimanına çıktık. Döviz kurundaki, faizlerdeki, enflasyondaki dalgalanmalar geçiş sürecinden kaynaklanmaktadır. Ama biz durmadık, yatırımlarımıza devam ettik.

SİZİN ELİNİZ AYAĞINIZ ORALARA DÜŞER

– Şu anda 19 şehir hastanemiz var. Şimdi onların üzerine gelmeye başladılar. Sizin de eliniz ayağınız oralara düşer. Corona virüsü salgınında şehir hastanelerimiz olmasaydı, bu süreci kolay atlamazdık.

– Biz iktidara geldiğimiz zaman paletli ambulansı bırakın, normal ambulans yoktu. Şimdi en sıkıntılı yerlere paletli ambulansla ulaşıyoruz. Aynı zamanda hava ambulanslarımızı devreye aldık. Çünkü biz milletimizi seviyoruz.

– Meclise sunulan seçim kanununda yapılacak bu düzenlemeler CHP milletvekillerini rahatlatacaktır. Bu parti vekilleri seçim öncesi gruplar halinde gözleri yaşlı boynu bükük başka partilere altın tepside ikram ediliyor. Yeni düzenleme ile  CHP milletvekillerinin tuzluk gibi siyaset masasında elden ele dolaştığı milli irade adına utanç verici tablolarla inşallah bir daha karşılaşmayacağız.

Editör: TE Bilisim