Halk 54'de yer alan haberde;

// Hüseyin Cumalı’nın yorum haberi // 

NASIL İŞLİYOR!
Uzun yıllar yönetilememe ve sistemsizlik nedeniyle aksayan hizmetleri gündeme getiren gazetecilere baskı oluşturmak için sürekli dava açıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni yönetim sistemi kurdu. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni yönetim kadrosu kurduğu sistemle birlikte hastanede herkes mevzuata uygun, sistemli ve düzenli şekilde işini yapmaya başladı. Ancak arkasını birilerine dayayıp işini ve görevini yapmayanlar bu işten rahatsız oldu.

WHATSAPP GRUBU
Sıkı çalışma temposundan rahatsız olanlar ‘hastanede çalışanlara mobbing yapılıyor’ iddiasıyla bazı basın kuruluşlarına haber yaptırmaya başladı. Kendi arasından kurulan WhatsApp hattında, “Sosyal medya çağımızın silahsız algı aracıdır” denilerek yapılan yönlendirmelerde ise “Şu sitede haber var. En az 500 yorum yapın” diyerek mevcut hastane yönetiminin altı oyulmaya başlandı. Bir iki sitede ısmarlama yapılan haberler ve altına doldurulan yorumlarla birlikte “Çalışanlara yapılan mobbing basında yankı buldu” denilerek bu kez yetkili ağızlar devreye girdi.

HERKES İŞİNİ YAPACAK
Sözde basında çıkan haberleri de işin içine katanlar yaptığı açıklamalarla gündem oluşturmaya başladı. Şu günlerde kamuoyu oluşturmak için halen yapılan girişimler sürerken, görevini ve işini çalışarak yerine getiren personelin her hangi bir şikayeti yok. Çalışmayıp, yattığı yerden günü kurtarmak isteyenlerin bilmesi gereken tek gerçek ise ‘herkes işini ve görevini mevzuatla belirlenmiş şekilde yapması’dır. Kısacası herkes işini yapacak, maaşını alacak. Nokta…

Kaynak:https://www.halk54.com/gundem/cekin-o-ellerinizi-egitim-ve-arastirma-hastanesinden-h46533.html

Editör: TE Bilisim