Hayat Kurtaran  hastane çalışanları, sesleriyle mest etti Hayat Kurtaran hastane çalışanları, sesleriyle mest etti

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Aydın Sudan, sosyal medya adresinden yapmış olduğu paylaşım ile AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü’ye yüklendi. Hülagü’nün sağlık alanındaki ziyaretlerinin ardından yapmış olduğu paylaşıma cevap veren Sudan şu ifadelere yer verdi:

EKSİKLİK OLDUĞUNU KABUL ETMİŞSİNİZ SANIRIM”

“Sadettin Vekilimiz sağlık çalışanlarının şartlarının iyileştirilmesi için sağlık çalışanlarını yerinde ziyaret edip sorunları dinlemiş. Bu twitinizle bu konuda eksiklik olduğunu kabul etmişsiniz sanırım. 22 yıldır bu ülkeyi Ak parti yönetiyor. Ortada bir eksik veya fazla veya yanlış varsa sizin yanlışınızdır. Uzun yıllar dirsek çürüten ve birde uzun mesailer harcayan, şiddete maruz kalan sağlık çalışanlarımızın derdine değerli bir sağlık çalışanı olarak inşallah derman olursunuz.”

İŞTE HÜLAGÜ’NÜN O PAYLAŞIMI

“ Kartepe Semt Polikliniği, Kartepe Köseköy Aile Sağlığı Merkezi, Kartepe Ataşehir Aile Sağlığı Merkezi, Kartepe Uzunçiftlik Aile Sağlığı Merkezi. #TürkiyeYüzyılı’nda vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda sağlık hizmeti alması, hekimlerimizin ve diğer Sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi için Sağlık Kurumlarını ziyaret ederek talepleri yerinde dinleyip çözüm noktasında istişarelerde bulunduk. Ziyarette hekim arkadaşlarımızın çoğunun öğrencim çıkması bana ayrı bir mutluluk verdi. #DoğruAdımlarlaYolaDevam”


Kaynak: Bugunkocaeli

Editör: TE Bilisim