Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu iki gün boyunca Kahramanmaraş Sağlık-sen ikram evinde nöbette olduklarını bildirdi.

Nennioğlu yaptığı açıklamada ; HER YERDE BİZ VARIZ...
SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN HERYERDE OLACAĞIZ.

Genç Sağlık Sendikası'ndan anlamlı hareket Genç Sağlık Sendikası'ndan anlamlı hareket

Pandemide sahada sağlık çalışanlarının hakkı için mücadele ederken biz vardık... Banka promosyon güncellenmesi için sahada mücadele ederken biz vardık..3600 Ek gösterge için mücadele de sahada biz vardık... 

 Asrın felaketinde depremzede Sağlık Çalışanlarımız için Kahramanmaraş Necip Fazıl Devlet hastanesi bahçesine açtığımız ikram çadırında onların yanında dün olduğu gibi bugünde yine biz varız...

Sağlık çalışanlarının hak ve menfaatlerini korumak var için gücümüz ile gayret edeceğiz.
Özellikle Sağlık çalışanlarına ucuz, güvenli site içerisinde 24 saat esaslı kreş bulunan ve sosyal tesisleri olan kalıcı konutların TOKI tarafından yapılarak sağlık çalışanlarına pozitif ayrımcılık yapılması çalışmalarının sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Genel Merkezimiz tarafından Kahramanmaraş’da kurulan Sağlık-sen ikram evinde 2 gün boyunca iftardan sonra Sağlık-sen Adana üyeleri tarafından kendi elleri ile hazırladıkları kekleri,börekleri, dolmaları kendi elleri ile depremzedelere ikram ettiler.

Depremde zarar gören ailelere gıda, giyim,battaniye yardımı yapıldı. Ayrıca çocuklara oyuncak ve çikolata ikram edildi.

Kendi elleri ile yemekler yapan Yönetim Kurululu üyeleri, tüm teşkilatımıza ve eşlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilisim