Olay Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşandı. Diyarbakır'da bir hastanede 10 gün önce ameliyat olan yatalak hasta Cebrail Akpınar, taburcu edilerek evine gönderildi. Evde sancıları artan Akpınar, bunun üzerine ambulansla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

 

Tedavisi yapılan Akpınar, ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden de taburcu edildi. Ancak Akpınar'ı evine götürecek ambulans bulunamadı. Yaklaşık 3 saat boyunca hastane koridorunda sedye üzerinde kalan Akpınar, sancısının artmasına rağmen bir ambulans bulamadı. 

2 doktor can güvenliği nedeniyle Zonguldak'tan ayrılıyor 2 doktor can güvenliği nedeniyle Zonguldak'tan ayrılıyor

Hastane görevlilerinin ambulansın gelmesini beklemesini istediği Akpınar ile görevliler arasında uzun süren bir tartışma yaşandı. Klimaları da çalışmayan hastane koridorunda ter içinde kalan Akpınar, ticari araçla gitmek isteyince hastane yetkilileri ambulansla götürülmek zorunda olduğunu belirterek, beklemek zorunda olduğunu söyledi. 

Saatler süren bekleyişin ardından Derik'ten gelen ambulansla Akpınar, evine götürülebildi. Akpınar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber: Bayram Kerimoğlu -Mardin Haber

Editör: TE Bilisim