Türkiye'de en çok satan telefonlar belli oldu Türkiye'de en çok satan telefonlar belli oldu

 Çocuk cerrahisi kadrosunun Konya Şehir Hastanesi'nde olduğunu ve bu bilgiyi Başhekimden aldığını söyleyen Emekli Ambulans Şoförü Ahmet Taşpınar, bunun neden olduğunu merak ettiğini söyledi.

Emekli Ambulans Şoförü Ahmet Taşpınar, bir ailenin çocuğunu apandisit patlaması riski nedeniyle Nevşehir Devlet Hastanesi'ne getirdiği ve hastanın, cerrah yetersizliği nedeniyle il dışına sevk edildiğini ifade etti. Hastanede 2 tane çocuk cerrahı olduğunu ve bunlardan birinin başhekim yardımcısı yapıldığını ve dolayısıyla kendisine cerrahlara icap ve nöbet yazılamadığının söylendiğini belirten Taşpınar, 2 cerrahtan birinin başhekim yapılmasına ise sitem etti.

Taşpınar; "Hastanede Çocuk Cerrahi sorunu yaşandı. Yani bir anda çocuğa apandisit teşhisi konuyor ama çocuk cerrahı bulunmadığından dolayı hastane il dışına sevk yapıyor. Yani şimdi bir de araştırdık baktık buna. Yani 2 tane hastanede çocuk cerrahı oluyor. Ben başhekim beyle görüştüm kendisiyle görüştüm. Kendisi de bu konu için anlattıktan sonra bağlanıp bu olayı tasdikleyebilir veya hayır da diyebilir. Kendisi bir tane çocuk cerrahı olduğunu söylüyor ama biz araştırdık iki tane çocuk cerrahı var. Yani Sayın başhekim Bey bir tanesini çocuk cerrahının başhekim yardımcısı yapmış, bir tane çocuk doktoru aktif durumda olduğu için ona da diyor ki Başhekim Bey biz diyor bir tane çocuk cerrahı olduğu için ona ne icap yazabiliyoruz ya ne de nöbet tutturabiliyoruz prosedürleri böyle diyor. Ama şöyle bir olay var çocuk cerrahı bir tane değil 2 tane. E sen kalkar çocuk cerrahını başhekim yardımcılığına çekersen tabii ki aksamalar olur. Yani çocuk cerrahı da tek kaldığı için tabii ki ona da nöbet yazamazsın, icap yazamazsın. Bu sefer ne oluyor kime oluyor olan, vatandaşa oluyor" diye konuştu.

Taşpınar; "Bir apandisit ameliyatını da sevk ediyorsanız bir düşünmeniz lazım, kendinizi sorgulamanız lazım" diyerek sitemlerini dile getirdi.


Kaynak: Cthaber

Editör: TE Bilisim