Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Köksal, Hizmet yılı ,hizmet puanı ,atama nakil ve yer değiştirme yönetmeliği,  kanunu neden var ! Şimdi soruyorum 30 bin hizmet puanı olan çalışanın dilekçesine (RET) yazıp hizmet yılı düşük (ATAMA) yapmak nedir ! Makamlar kimsenin fabrikası çalışma sahası değildir dedi.Köksal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:

Adalet öldü yaşasın Makamlar !

İl müdürlüğü olarak her yıl il içi atama açarak il içinde yer değiştirme suretiyle istek ve talebi olan personel için ilan açılmalıdır !

İlimizde boş kadrolar İçin dilekçe verilmesine karşın ret cevabı yazıp sonra idareci nin istediği kişiler in ataması nın il müdürlüğüne yapılması ( Adalet) i öldürür !

Hizmet yılı ,hizmet puanı ,atama nakil ve yer değiştirme yönetmeliği,kanunu neden var !

Şimdi soruyorum 30 bin hizmet puanı olan çalışanın dilekçesine (RET) yazıp hizmet yılı düşük (ATAMA) yapmak nedir ! Makamlar kimsenin fabrikası çalışma sahası değildir !

Pandemi ve Covid 19 döneminde bile ayrımcılık ,torpil ,adam kayırma almış başını gidiyor ,iş yükünün belirli alanda belirli kişilere kalmasını sağlamak makamın kötüye kullanmaktır .

Her konuşmada adalet ,hak,hakkaniyet diyen ama aksini yapanlara mezarlıklara iyi bakın feyz alın demek kalıyor!

Görmeyin duymayın konuşmayın bırakın ölsün adalet !

Editör: TE Bilisim