personel sağlık net

sağlık personeli 

Eğitim ve öğretimde ara tatil için sayılı günler kalmışken; Milli Eğitim Bakanlığı bir son dakika gelişmesi ile milyonlarca öğrenci ve velisini sevindirecek haberi açıkladı! MEB tarafından bir hafta olarak belirlenen tatil süresi 10 güne uzatıldı! Konu ile ilgili tüm detaylar…

Kahramanmaraş merkezinde yaşanan ve çevre illerde de büyük yıkımlar oluşturan depremin ardından eğitim ve öğretimde birkaç hafta aksaklık meydana gelmişti. Bu durumun yaşanmasının ardından milyonlarca öğrenci eğitim öğretim için yeni takvimi merak ederken ara tatilin ne zaman olup olmayacağı da merak edilmeye başladı! Bahar yarıyılı döneminde ara tatil olacak mı? Bahar döneminde ara tatil ne zaman? Ara tatil kaç gün olacak! Merak ettiğiniz tüm soruların cevabı haberimizde!

ARA TATİL SÜRESİ UZADI

Öğrencilerin büyük bir merakla beklediği konu artık çözüme kavuştu! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer az önce açıkladı! Ara tatil bayram tatili ile birleşerek 9 gün sürecek!

Yerel seçimlerinde oy kullanmamanın cezası belli oldu Yerel seçimlerinde oy kullanmamanın cezası belli oldu

BAYRAM TATİLİ DE ARA TATİL İLE BİRLEŞTİ

Bakan Özer açıklamalarında bayram tatili ve ara tatilin birleşerek 9 gün tatil olacağını açıklamasının ardından tatil günlerini de belirtti!

HANGİ GÜNLER TATİL

Ara tatil 14 Nisan Cuma günü okul bitiminden itibaren başlayacak ve bayramın bitiminden hemen sonra 24 Nisan’da yeniden okulların açılacağını açıkladı!

Kaynak:tum-haberler.com

Editör: TE Bilisim