Bilindiği üzere hastanelerde bazı hastanelerde , Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürlüğü, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü, İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne bağlı alanlarada hiç bir mevzuatta yer almayan kodrolarada personel istihdamı yapıldığı gözlenmektedir. Kütahya Türk Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet AYATA, "Şef" in memur kadrosunda oldugunu ve Görevde Yükselme Sınavı atandığını, işçinin nobet listesi yapamayacağını , ımzalayamayacağını ve işçi yada memura emır ve talimat veremeyeceğini söyledi.

Kütahya Türk Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet AYATA açıklamasında yöneticilere seslenerek bu tip adamlara nöbet tutturup bır de hiçbir is yapmadan mesai ödediklerini,üstelik hiçbır is yapmayan bu adamlara oda tahsil edildiğini, bu ve buna benzer durumlar sosyal adalet dengesıni , kisılerin adalet duygusunu rencide ettiğini, yetkılileri bu konu da görevlerini yapmaya ve bu hukuksuzluga , aymazlığa son vermeye davet etti.

AYATA, bu ve buna benzer olayları yapanlara , göz yumanlara ivedılıkle yetkıyi kötuye kullanmaktan ve devleti zarara ugratmaktan sorusturma açılmasını talep etti.

Genç Sağlık SEN'den Anlamlı Hareket Genç Sağlık SEN'den Anlamlı Hareket

Açıklamasında sağlık çalısanlarınada seslenen Kütahya Türk Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet AYATA sağlık çalışanlarından korkmamalarını, yetkisiz kisılerin sözde emır ve talimatlarına kesinlikle uymamalarını, altına imza attıkları tüm belgelerin yok hukmünde ve geçersiz olduğunu, whatsapp grupları kurarak da emır ve talimat yolladıklarını, bunlarında da yok hukmünde ve gecersiz olduğunu, bu sahıslardan izin isteme gibi bir durumlarının olmadığını, bu kişılerinde yer değıstırme , ızın verme , talımat verme , nöbet lıstesi yapma gibi yetkileri olmadığını ve . bunları yapanların suç işlediğine değindi.

AYATA açıklamasını "Liyakat"vurgu yaparak bitirdi.

 Kütahya Türk Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet AYATA'nın sosylam medya hesabından yaptığı açıklama;

Editör: TE Bilisim