Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Müdürü ve Kamu Sen Gaziantep İl Başkanı Mehmet Akmaz'ın kızı Av. Hatice Nur, Vakkas Dağcı'nın oğlu Av. Muhittin Dağcı ile evlendi. MHP'liler ile sağlık camiasını buluşturan nikahta şahitler dikkat çekti. 

Sağlık Camiasının sevilen idarecilerinden Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Müdürü ve Kamu Sen Gaziantep İl Başkanı Mehmet Akmaz'ın avukat kızı Hatice Nur Akmaz, yine kendisi gibi avukat olan Muhittin Bağcı ile dünyaevine girdi.

 

Şehitkamil Nikah Salonu'nda yapılan görkemli nikah törenine Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep teşkilatı ile Gaziantep'in sağlık camiasından çok sayıda davetli katıldı. 

Yeni çiftin nikah şahitliğini ise MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Mehmet Berk, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılınç, Sağlık İl Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Orhan Kızılaslan, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Serdar Türkmen ve Kamu Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kazak yaptı. Çiftin nikah defterini ise MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay takdim etti.

Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez

 


Kaynak: Memohaber

Editör: TE Bilisim