Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi tarafından muharrem ayı dolayısıyla 5 bin kişilik aşure dağıtıldı. Hastane ana fuaye alanına kurulan kazanlarda ve stantlardaki aşure dağıtımına sağlık çalışanları ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Koordinatör Başhekim Prof. Dr. Nurettin Yiyit, hastane yönetimi, sağlık çalışanları ve ziyaretçilerin katılımıyla bolluk ile bereketin simgesi "aşure" dağıtımı yapıldı.

Hastanede her yıl geleneksel olarak muharrem ayında yapılan vatandaşlara aşure ikramı bu yıl da devam etti. Hastane ana fuaye alanına kurulan kazanlarda ve stantlardaki aşure dağıtımına sağlık çalışanları ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bakan Koca: Türkiye'nin aşı üretim üssü için çalışmalar hızla sürüyor Bakan Koca: Türkiye'nin aşı üretim üssü için çalışmalar hızla sürüyor

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Başhekim Yiyit, muharrem ayı dolayısıyla hazırladıkları 5 bin kişilik aşureyi vatandaşlara ikram ettiklerini belirtti.

Aşure dağıtımını ölmüşlerin hayrına yaptıklarını kaydeden Prof. Dr. Yiyit, "Muharrem ayının tüm halkımıza bereket, birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz. Çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza da bu teveccüh ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim