Personel Sağlık NET'e en çok sorulan sorulardan biride sağlık personelinin aldığı teşvik ödemeleri...

personel sağlık net / özel haber

Personel sağlık editörünün bir süredir istihbarat topladığı teşvik ek ödemelerinde çok önemli bilgilere ulaşıldı. Editörlerimizin edindiği kesin ve net bilgiye göre halihazırda Sağlık Bakanlığı 1. basamak ve 112 acillerin teşviklerinde hiçbir şekilde artış gözükmemekte.  Artış ancak Temmuz'da dönem zammı sonrasında yaşanacak.  Ancak 2. ve 3. basamakta durumlar farklı. 

İstanbul Valisi Gül, Genç Sağlık Sendikası heyetini kabul etti İstanbul Valisi Gül, Genç Sağlık Sendikası heyetini kabul etti

Hastane Teşvikleri Artacak

SUT fiyatları (evvelsi gün değişti) , bakanlığın ekonomik durumu, yerel seçimler  ve diğer etkenler sonucu Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerde teşviklerin 2-3 ay kadar artan bir trendle devam edeceği öngürülüyor. Geçtiğimiz ay teşviklerde bir miktar artış yaşanmıştı. Bazı branşlarda artış diğerine nazaran daha fazla olacak . Özellikle Yandallar , kardiyoloji, beyin cerrahisi, ortopedi, radyoloji  branşlarında artış devam edecek. 

Sağlık Hizmetleri Sınıfı Personele Teşvik Yok Denecek Kadar Az

Tabip, hemşire, sağlık teknikeri ve teknisyeni dışında kalan memur, vhki vb branşların teşvik ödemelerinde bir artış olmayacak. 

bu bir personel sağık net haberidir. 

Editör: Sercan Yılmaz