Denizli Servergazi Hastanesi Çalışanı Vefat Etti Denizli Servergazi Hastanesi Çalışanı Vefat Etti

Daha önce olduğu gibi tüm haber ve duyumları doğru çıkan personel sağlık net yeni bir önemli bilgiye ulaştı

personel sağlık

Deneyimli personel sağlık editörlerinin edindiği bilgiye göre gerek doktor gerek sağlık personelinin teşvik ek ödemelerinde katsayı artışına gidilecek.

Enflasyonun yüksek seyretmesi A'dan Z'ye her şeyin artmasına neden oldu. Kamu Hastanelerinin gelir kaynaklarının artırılmasına yönelik SGK'dan son 2 ayda 2 ayrı adım geldi. Sağlık Uygulama Tebliğde değişikliğe gidilip hastane gelirlerinin artırılması hedeflendi

Bakanlıkça şuan için bir çalışma yapılmakta olup sağlık personelinin aldığı teşviğin artırılma yolları aranmaktadır. Çalışma sonrası teşvik ödemelerinin enflasyon karşısında erimediği bir hesaplama yapılıyor. Çalışmalarda sona gelinmiş olup en kısa sürede artışa yönelik katsayı değişiklikleri hayata geçecek

Düzenleme ile tabip , hemşire , sağlık teknikeri , sağlık teknisyeni gibi branşların teşvik ek ödemelerinde artış sağlanacak. 

Bu önemli haberi ilk defa personel sağlık net'ten duymaktasınız. Haberin başka sitelerde değiştirilip yayınlanmasına prim vermeyiniz. Personel sağlık net'in ismi ve logosunu kullanarak menfaat sağlayan kişilere lütfen itibar etmeyin.

Gerçek personel sağlık sosyal medya hesapları

https://www.instagram.com/personel_saglik_net/

https://twitter.com/personel_saglik

Editör: Sercan Yılmaz