Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programı ile Kastamonu’daki sağlık çalışanları bir araya geldi.

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, içinde bulunduğumuz Ramazan ayı dolayısıyla, Şerife Bacı Öğretmenevinde iftar programı düzenledi. Düzenlenen iftar programında il merkezi ve ilçelerde görev yapan tüm sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

 

Düzenlenen iftar programında sağlık çalışanlarının bir araya gelmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, konuşmasında, “Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir aydır. İl Sağlık Müdürlüğü olarak böyle manevi bir iklimde sağlık çalışanlarımızla birlikte iftar sofrasına oturmanın keyfini yaşıyoruz. Bu güzel akşamda, sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tekrar hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum. “ şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

 

Uzmanlar: Uzaktan sağlık hizmeti hatalı tıbbi uygulamalara neden olur Uzmanlar: Uzaktan sağlık hizmeti hatalı tıbbi uygulamalara neden olur

Kaynak: rss