personel sağlık

Tokat'ta kene istilası: Her yerde kene var Tokat'ta kene istilası: Her yerde kene var

 Aydın'ın Karacasu ilçesinde feci bir olay yaşandı. Yazır yolu üzerinde bulunan Büyük Göletin kenarındaki mesire alanında 42 yaşında olduğu öğrenilen İrfan Büyükkaya kendini ateşe vererek yaşamına son verdi. O esnada göletten geçmekte olan vatandaşlar ağaçların altında mangal yapmak için kullanılan ocağın yanında alevlere teslim olan adamı gördüklerinde büyük şok yaşadı. Alev topuna dönen adamı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk gelen sağlık ekipleri yangın tüpüyle müdahale etti. 42 yaşında olduğu öğrenilen İrfan Büyükkaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

KOLA ŞİŞESİ İNCELENECEK
İlk görgü tanıkları adamı ayakta yanar vaziyette gördüklerini söylerken adam ekipler geldiğinde sağ kolunun üzerine yan yatar vaziyette kaldı. Adamın olay yerine 09 AJR 450 plakalı motosikletle geldiği öğrenildi. Motosikletin kontağı üzerinde bulunurken kontağın yanına takılı poşetin içinde bir şarap şişesi bulundu. Adamın motosikletten inip 20 metre kadar yürüyüp mesire alandaki mangal yakılan ocağın kenarına geldiği kendini burada ateşe verdiği tahmin ediliyor. Adamın yanında ayrıca içerinde ne olduğu tespit edilemeyen bir sıvının olduğu bir kola şişesi ve 3 adet çakmak bulundu.

BİR HAFTA ÖNCE EŞİNDEN BOŞANMIŞTI
Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken savcı da incelemelerde bulundu. Olayı görüp ihbar edenlerin de tanım olarak ifadesi alındı. Kendini yakıp hayatına son veren adamın Nisan ayından bu yana Karacasu ilçe Hastanesi'nde sağlık memuru olarak çalıştığı öğrenildi. Daha önce Aydın'da görev yaptığı öğrenilen adamın eşinden bir hafta önce anlaşmalı bir şekilde boşandığı ve 6 yaşında bir kız ve 14 yaşında bir erkek çocuk babası olduğu bilgisine ulaşıldı. Alkol sorunu olan adamın hastanede bir süre alkol tedavisi gördüğü kaydedildi. Adamın cenazesi belediye morgundaki incelemenin ardından otopsi işlemleri için İzmir'e gönderilecek.

Editör: Sercan Yılmaz