Şırnak’ta görev yapan Sağlık Çalışanları ve İdareciler büyük bir vefa örneği gösterip, Kalp Krizi sonucu hayatını kaybeden Şırnak Sağlık İl Müdürü Uzman Doktor Suat Altın için Bingöl’de kurulan taziye çadırını boş bırakmadı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşında hayatını kaybeden ve memleketi Bingöl’de son yolculuğuna uğurlanan Uzman Doktor Suat Altın için kurulan taziyede üç gün boyunca kalan Sağlık çalışanları büyük bir vefa örneği gösterdi.

whatsapp-image-2024-02-08-at-13-31-19-1.jpeg

Bakan Yerlikaya açıkladı: 2 polis memuru şehit oldu Bakan Yerlikaya açıkladı: 2 polis memuru şehit oldu

Memleketi Bingöl’de sevenlerinin ve meslektaşlarının dua ve gözyaşları arasında toprağa verilen Şırnak Sağlık İl Müdürü Uzman Doktor Suat Altın’ın Bingöl’deki ailesini Şırnak’ta görev yapan sağlık çalışanları yalnız bırakmadı. Üç gün boyunca taziyede kalan Sağlık Çalışanları Altın’ın ailesini hem yalnız bırakmadılar hem de manevi destekte bulunarak onlara moral olmaya çalıştılar.

whatsapp-image-2024-02-08-at-13-31-19.jpeg

Birlik, Beraberlik ve Dayanışmanın böyle günlerde daha büyük bir önem kazandığını ifade eden Sağlık-Sen Şırnak İl Başkanı Sabgatullah Anmal, “Şırnak İl Sağlık Müdürümüz ve mesai arkadaşımız Uzman Doktor Suat Altın’ın ani ölümü bize büyük bir şok yaratmak ile birlikte derin bir üzüntüye de neden oldu.”

whatsapp-image-2024-02-08-at-13-33-13.jpeg

Böyle zor günlerde verilecek olam manevi desteğin büyük bir önem arz ettiğine vurgu yapan Anmal, ”biz Şırnak’ta görev yapan sağlık çalışanları ve idarecileri olarak bu zor zamanda İl Sağlık Müdürümüz Suat Altın’ı yalnız bırakmak istemedik. Yanlarında durup, onlarla birlikte taziyeleri kabul ettik. Üç gün taziyede kalarak Altın Ailesine destek olmaya çalıştık. Bu vesile ile Şırnak Sağlık İl Müdürü Uzman Doktor Suat Altın’a Allahtan rahmet ailesine de başsağlığı diler, büyük vefa örneği gösteren sağlık çalışanları ve idarecilere de teşekkür ederim.” Dedi.

whatsapp-image-2024-02-08-at-13-31-19-2.jpeg

Kaynak: rss