Muğla Eğitim Araştırma hastanesinde yaşanılan sıkıntılara tepki gösteren Sağlık Sen Muğla Şube Başkanı Özcan Çicek, "Bir kurumda hem çalışan memnuniyetinin hem de hizmet alan memnuniyetinin olmadığına ilk defa şahitlik ettik.Peki bu olumsuzluklar için sayın başhekimin bir planı var mı? Sanırım Yok!! Neden yok? Çünkü, hastaneden hizmet alan ne bir akrabası, ne bir köylüsü, ne de bir hemşehrisi var" ifadelerini kullandı.

Sağlık Sen Muğla Şube Başkanı Özcan Çicek, Muğla Eğitim Araştırma hastanesinde yaşanılan sıkıntılara tepki gösterdi. Başhekim Turhan Togan'ı eleştiren Çiçek, "Hala servislerde yatak yok diye acil serviste günlerce bekletilen hastaların olduğuna üzülerek şahitlik ettik. Peki bu olumsuzluklar için sayın başhekimin bir planı var mı? Sanırım Yok!!
Neden yok?
Çünkü, hastaneden hizmet alan ne bir akrabası, ne bir köylüsü, ne de bir hemşehrisi var" dedi.

"ACİL SERVİSTE GÜNLERCE BEKLETİLEN HASTALARIN OLDUĞUNA ÜZÜLEREK ŞAHİTLİK ETTİK"

Özcan Çiçek'in sosyal medya adresinden yayımladığı paylaşımı şu şekilde:
"Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğündeki çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ederek üyelerimize hazırlattığımız hediyeleri teslim ettik.
Ama malesef ziyaretlerimiz esnasında Muğla Eğitim Araştırma hastanesinde hala vatandaşlarımızın ve çalışanlarımızın otopark sıkıntısının çözülmediğine şahitlik ettik.
Hala hastanede 20 tane karşılama ve yönlendirme personeli var iken hastaneye gelen yaşlıya, engelliye, köylüye bu hizmetin verilmediğine şahitlik ettik.
Hala servislerde yatak yok diye acil serviste günlerce bekletilen hastaların olduğuna üzülerek şahitlik ettik.
Türkiye Cumhuriyetinin yüzüncü yılında, çalışanın da hizmet alanın da memnun olmadığı bir hastanenin var olduğuna şahitlik ettik..

İstanbul Valisi Gül, Genç Sağlık Sendikası heyetini kabul etti İstanbul Valisi Gül, Genç Sağlık Sendikası heyetini kabul etti

"SAYIN BAŞHEKİMİN BİR PLANI VAR MI? SANIRIM YOK"
Bir kurumda hem çalışan memnuniyetinin hem de hizmet alan memnuniyetinin olmadığına ilk defa şahitlik ettik.
Peki bu olumsuzluklar için sayın başhekimin bir planı var mı? Sanırım Yok!!
Neden yok?
Çünkü, hastaneden hizmet alan ne bir akrabası, ne bir köylüsü, ne de bir hemşehrisi var.
Biraz bekleyelim belki sistem değişir kendiliğinden çözülür beklentisi vardır ama ne Muğla halkının ne araştırma hastanesi çalışanlarının sabrı kalmadı.
Her ay aldığı yönetici maaşı için 3-5 Kişi nin problemini çözmenin yeterli olduğunun farkında.
Ama biz; doktorundan hemşiresine, tıbbi sekreterinden
temizlik personeline özellikli hizmet üreten mesaisi bitmesine rağmen hala hasta kalmasın diye fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımın olduğuna da şahitlik ettik.
Allah Muğla'da yaşayan ve ilimizdeki tek üçüncü basamak sağlık hizmeti sunan hastanemizden yeterli hizmeti alamayan tüm vatandaşlarımıza sabır versin diyor yine bu çarkın dönüyor olmasının tek sebebinin 7-24 fedakarca çalışan sağlık çalışanları olduğunu buradan tekrar deklare ediyorum."(Muğla Gazetesi)

Kaynak: rss