Sık sık rapor alma, iş akışını bozması halinde geçerli fesih nedenidir Sık sık rapor alma, iş akışını bozması halinde geçerli fesih nedenidir

Malatya'da 3 dakika arayla meydana gelen depremler panik yarattı. AFAD, merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan depremin büyüklüğünü 5,2 olarak duyurdu. Bu depremden 3 dakika sonra yine merkez üssü Battalgazi ilçesi olan 4.7 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha meydana geldi. İlk deprem yerin 6.99 km altında, ikinci deprem ise 6.36 km derinlikte yaşandığı belirtildi.

SON DAKİKA | MALATYA'DA DEPREM!

Depremlerin etkisiyle Malatya genelinde panik yaşandı. Vatandaşlar sokaklara çıktı.

Kandilli Rasathanesi ise 17.46'da meydana gelen ilk depremin merkez üssünü Adıyaman büyüklüğünü ise 5.3 olarak açıkladı. Saat 17.49'daki ikinci depremin merkez üssü Malatya ve büyüklüğü 4.5 olarak belirtildi.

ADIYAMAN, GAZİANTEP, ŞANLIURFA VE HATAY'DA DA HİSSEDİLDİ

Depremler; Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Hatay ve çevre illerde hissedildi.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Depremin hemen ardından Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş Sağlık Afet Koordinasyon Merkezleri ile (SAKOM) görüşülerek depremin hissedildiği bilgisi alınmış, bölgeyi taramak için ambulans ekipleri görevlendirilmiştir" dedi.

Editör: Ceren Yıldız